Νέα Σμύρνη: Τη Δευτέρα η δίκη του 22χρονου- «Το παιδί μου είναι εξαιρετικό»

Η μητέρα του ζήτησε να αναλάβει τη φύλαξή του ως κοινωνική λειτουργός

Πέντε γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον νεαρό που κατηγορείται ότι επιχείρησε να τις παρενοχλήσει σεξουαλικά. Το πρωί ο 22χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Τη Δευτέρα θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο νεαρός, που έφτασε στην Εισαγγελία με το κεφάλι του καλυμμένο από το μπουφάν, κατηγορείται ότι το βράδυ της Τετάρτης ακολουθούσε μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι της στη Νέα Σμύρνη, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα. 

Νέα Σμύρνη: «Έχω ένα θέμα όταν βλέπω όμορφες γυναίκες» είπε ο επιδειξίας

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση φυγής. «Θα είμαι εδώ στο δικαστήριο. Θέλω να τελειώσει γρήγορα αυτό και για την οικογένειά μου» φέρεται να είπε.

Με δάκρυα στα μάτια, η μητέρα του ζήτησε από το δικαστήριο να αναλάβει σαν κοινωνική λειτουργός τη φροντίδα, αλλά και τη φύλαξη του γιου της. 

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο επιδειξίας - Τι καταγγέλλουν τα θύματα

Το παιδί μου είναι εξαιρετικό, είναι φοιτητής, έχει τη δουλειά του, έχει την κοπέλα του, είμαι συντετριμμένη. Δεσμεύομαι να είναι συνέχεια μαζί του

Υποστήριξε ακόμη ότι ο 22χρονος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το ίδιο και ο αδελφός του. Αναφέρθηκε ακόμη και στο τι γράφεται στα social media… καθώς και ότι λένε στα παιδιά της να αυτοκτονήσουν.

Χιονοστιβάδα οι καταγγελίες 

1η καταγγελία 

Όλα ξεκίνησαν όταν μια 26χρονη ανέβασε βίντεο από τον εφιάλτη που είχε ζήσει. Η κοπέλα φτάνοντας στην είσοδο της πολυκατοικίας της πρόλαβε κι έκλεισε την κεντρική πόρτα. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς το ασανσέρ. Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε όλες τις κινήσεις του νεαρού. Δευτερόλεπτα αργότερα ένας άνδρας φαίνεται να την έχει ακολουθήσει με τα γεννητικά του όργανα σε κοινή θέα. 

2η καταγγελία 

«Όταν τον είδα να τρέχει προς τα εμένα, τρομοκρατήθηκα. Με κυνήγησε. Προσπάθησα να ανοίξω την πόρτα μου. Στο τσακ πρόλαβε να βάλει το χέρι του στην επιφάνεια. Την έσπρωχνε και εκείνος για να την ανοίξει. Πήγα λίγο πιο πίσω και τότε είχε καταβάσει το παντελόνι του και αυνανιζόταν» περιέγραψε καταγγέλλουσα με αλλοιωμένη τη φωνή της στον Βαγγέλη Γκούμα.

3η καταγγελία

Μία γυναίκα 28 ετών αναγνώρισε τον νεαρό ως τον δράστη που την πλησίασε και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται ενώ εκείνη περίμενε στη στάση. Το περιστατικό έγινε στις 25/3/20 στην οδό Θησέως, στην Καλλιθέα.

4η καταγγελία

Στις 6/8/20 μια κοπέλα 22 ετών κατήγγειλε ότι έπεσε και αυτή θύμα του 22χρονου την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της. Ήταν 12 και μισή τα μεσάνυχτα, όταν ένας άντρας την έσπρωξε, την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην πολυκατοικία. Ακολούθησε πάλη και ο δράστης, όπως κατέθεσε την έπιασε από τον λαιμό. Ωστόσο κατάφερε να ξεφύγει και να μπει στο διαμέρισμά της.  
«Είναι διογκωμένη η υπόθεση. Θα καταδειχτεί η πραγματική διάσταση του θέματος» τόνισε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου.

5η καταγγελία

Δυο φόρες έζησε το ίδιο περιστατικό μια γυναίκα στο Παλαιο Φάληρο. 

«Βλέπω στο ίδιο σημείο στα 20 μέτρα να έρχεται προς το μέρος μου, με ανοιχτή τη μεγάλη σκάλα. Του λέω “κλείσε τα φώτα δεν βλέπω” και βλέπω και πάλι τον ίδιο νεαρό με έξω το μόριο του, με το ίδιο παγωμένο βλέμμα να κάνει τα ίδια ακριβώς» είπε η καταγγέλλουσα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top