Φολέγανδρος: Ξεσπά η μάνα της Γαρυφαλλιάς- «Σκότωσε το παιδί μου δύο φορές»

«Είχε την ευκαιρία να τη σώσει και δεν το έκανε»

Όσα είπε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Ρίστα.

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Βέλο Κορινθίας μετά την άγρια δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. Συγγενείς και φίλοι της, ντυμένοι στα λευκά, την αποχαιρέτησαν για πάντα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέρφια της άτυχης κοπέλας που ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι το κοριτσάκι τους χάθηκε για πάντα.

Φολέγανδρος: «Αλήτη, δεν ντρέπεσαι;» - «Συλλυπητήρια» ψέλλισε ο 30χρονος

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς ξέσπασε κατά του δολοφόνου του παιδιού της μιλώντας αποκλειστικά στο Star και την Κατερίνα Ρίστα.

Σκότωσε το παιδί μου όχι μια, αλλά δυο φορές.

«Η δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω. Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές», ανέφερε η άτυχη μητέρα.

Φολέγανδρος: «Ο 30χρονος απομόνωνε τη Γαρυφαλλιά λόγω ζήλειας»

Φολέγανδρος Γαρυφαλλιά

Η μάνα της 26χρονης έστειλε το δικό της μήνυμα και ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να συγχωρέσει τον δολοφόνο του παιδιού της:

«Όλη η Ελλάδα μίλησε για την κόρη μου με φως και ζούμε μέσα στο φως. Αυτοί που ζουν στο σκοτάδι, γι’ αυτούς να μάθετε από εκείνη την πλευρά, όχι από μένα. Ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος, υπάρχει δικαιοσύνη που θα μιλήσει», είπε και  πρόσθεσε:

Το παιδί μου ήταν άτυχο. Βρέθηκε στη μια στο εκατομμύριο μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Είχε την ευκαιρία να τη σώσει έστω και πάνω στο λάθος. Δεν το έκανε. Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση.

δολοφονία Γαρυφαλλιά

Φολέγανδρος: Η οργή του αδερφού της Γαρυφαλλιάς στην κηδεία

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία της Γαρυφαλλιάς που τελέστηκε χθες στην Κόρινθο. Ένα από τα αδέρφια της άτυχης κοπέλας με υψωμένα τα χέρια προς το ουρανό ξέσπασε για τον άδικο χαμό της αδερφής του.

Κραυγή που σταματά στο στόμα. Ένα γιατί που γυρεύει απάντηση. Και μια κηδεία που έγινε διαμαρτυρία για κάθε γυναίκα που χάνετε με αυτόν τον τρόπο από τα χέρια ενός άνδρα. Ενός συζύγου, ενός συντρόφου, ενός φίλου.

κηδεία Γαρυφαλλιάς

Με υψωμένα τα χέρια στον ουρανό τα αδέρφια και οι φίλοι της Γαρυφαλλιάς φωνάζουν ένα μεγάλο «γιατί». / φωτογραφία intime

Ο ανατριχιαστικός επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς μαχαίρι και αφύπνιση:

Δεν δολοφόνησες απλά μια 26χρονη κοπέλα. Δολοφόνησες τη μάνα, τον πατέρα, τα αδέρφια της, μας έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Μαζί με όλες τις άλλες δολοφονημένες γυναίκες. Έριξες ξανά την Ελένη Τοπαλούδη από τα βράχια της Ρόδου, έπνιξες ξανά την Καρολάιν στον ύπνο της.

«Δεν χάλασε καμία φάση. Δεν υπήρξε καμία κακιά στιγμή. Υπήρξε δολοφονία. Και για να μην χάσουμε άλλη Γαρυφαλλιά πρέπει να αλλάξει η κοινωνία». Αυτό είπαν με τα χέρια σηκωμένα στον θεό ο αδελφός της Γαρυφαλιάς, η μητέρα της και οι φίλοι της λίγο μετα την κηδεία του δικού τους ανθρώπου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top