Ραντεβού για εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 15- 17 ετών την Πέμπτη

Ο εμβολιασμός τους θα γίνεται μόνο με το εμβόλιο της Pfizer

Ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών 15- 17 ετών την Πέμπτη 15/7- Όσα είπε κατά τη σημερινή ενημέρωση ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους

Για την πορεία των εμβολιασμών στη χώρα μας μίλησε, κατά τη σημερινή ενημέρωση, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους. Επίσης, ανακοίνωσε ότι ξεκινά ο εμβολιασμός των παιδιών από 15 έως 17 ετών. 

Παπαευαγγέλου: «Θα εισηγηθούμε άμεσα τον εμβολιασμό παιδιών 15 – 17 ετών»

Όπως ανέφερε, οι εμβολιασμοί αναμένεται να ξεπεράσουν σήμερα τις 90.000.

Ραντεβού για εμβόλιο: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 15 -17 ετών

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των παιδιών από 15 έως 17 ετών.  Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με το εμβόλιο της Pfizer και αφορά σε όλα τα παιδιά που έχουν γεννηθεί έως τις 31/12/2005. Ο προγραμματισμός των εμβολιασμών θα γίνεται με τους κωδικούς taxisnet του γονέα, αρκεί να ανήκει στην ίδια οικογενειακή μερίδα με το παιδί. Τέλος, τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τον γονέα τους, στα εμβολιαστικά κέντρα.

Πέτσας στο Star για εμβολιασμούς 15 - 17 ετών: Ραντεβού μέσω παιδιάτρων

Eναλλακτικά, τα ραντεβού μπορούν να προγραμματίζονται στα ΚΕΠ ή τα φαρμακεία, με κωδικούς taxis και τις ταυτότητες παιδιού και κηδεμόνα/γονιού.

Τέλος, ο κ.Θεμιστοκλέους ξεκαθάρισε ότι καταργείται από αύριο η ποινή των 6 ημερών για όσους είχαν ακυρώσει το ραντεβού τους πάνω απο δύο φορές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top