Τροχαίο Κεφαλονιά: Τρεις νεκροί, ανάμεσά τους μια 17χρονη

Θρήνος για τον χαμό τους στο νησί

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κεφαλονιά με θύματα ένα νεαρό ζευγάρι και έναν ηλικιωμένο. βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κεφαλονιάς μετά τον θάνατο ενός νεαρού ζευγαριού κι ενός ηλικιωμένου σε τροχαίο στα Κοκύλια. 

το σημείο του τροχαίου

Η μηχανή του ζευγαριού που ανετράπη - Πηγή φωτογραφίας: inkefalonia.gr

Όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα. Ο 20χρονος Παναγιώτης και η 17χρονη Ελευθερία κατευθύνονταν με τη μοτοσικλέτα του νεαρού από το Αργοστόλι προς τη Λειβαθώ. Ξαφνικά, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες η μοτοσικλέτα παρέσυρε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος ήταν πεζός και ανετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι τρεις. 

τροχαίο Κεφαλονιά - ζευγάρι

Το νεαρό ζευγάρι που επέβαινε στη μηχανή και σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κεφαλονιά - Πηγή φωτογραφίας: social media

Ο 75χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 20χρονος οδηγός εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα. Η 17χρονη κοπέλα, τραυματίστηκε θανάσιμα και κατέληξε κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αργοστολίου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του thebest.gr η μητέρα της άτυχης κοπέλας, που εργάζεται στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου, έπαθε σοκ όταν μεταφέρθηκε εκεί το παιδί της. 

αστυνομία και πυροσβεστική στο σημείο του τροχαίου στην Κεφαλονιά

Η μηχανή στην οποία επέβαινε το ζευγάρι παρέσυρε έναν ηλικιωμένο πεζό - Πηγή φωτογραφίας: inkefalonia.gr

Τα δύο παιδιά είχαν σχέση, ο νεαρός λάτρευε τις μηχανές κι εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του σε μονώσεις σπιτιών, ενώ είχε και σχολή καράτε. 

Ο συγκεκριμένος δρόμος θεωρείται από τους ντόπιους καρμανιόλα αφού και στο παρελθόν έχουν σκοτωθεί και άλλα άτομα. Πριν από περίπου τρία χρόνια, είχε χάσει τη ζωή του ένας άνδρας 27 ετών. Για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση από το τμήμα Τροχαίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top