Πετράλωνα: Προφυλακίστηκε για τον βιασμό και χτυπούσε το κεφάλι του

Στη φυλακή ο 35χρονος Βούλγαρος που κακοποίησε την καθαρίστρια

Προφυλακίστηκε ο κατηγορούμενος για βιασμό καθαρίστριας στα Πετράλωνα Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star 25/6

Στη φυλακή οδηγήθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 35χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Βιασμός Πετράλωνα: Η κατάθεση της καθαρίστριας για τον εφιάλτη που έζησε

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απολογία του στον ανακριτή ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι άρπαξε την 50χρονη και ότι την έκλεισε στο σπίτι και την κακοποιούσε σεξουαλικά επί ώρες.

Πετράλωνα: «Βίασε την καθαρίστρια επτά φορές - Ήταν χάλια η γυναίκα»

βιασμός καθαρίστριας

Ο 35χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό καθαρίστριας στα Πετράλωνα οδηγείται στον εισαγγελέα. eurokinissi

Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος προχώρησε σε μια απρόσμενη ενέργεια. Χτυπύσε το κεφάλι του στον τοίχο, με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να τον βάζουν σε μια γωνία για να ηρεμήσει.

Πετράλωνα: «Βοήθεια, σώσε με» φώναζε η καθαρίστρια που έπεσε θύμα βιασμού

Αντίθετα, ελεύθερος, χωρίς όρους, αφέθηκε μετά την απολογία του, ο δεύτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο οποίος φέρεται ότι υπέθαλπε τον κατηγορούμενο στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη καθαρίστρια, που φέρεται να έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεών του, είχε καταθέσει στους αστυνομικούς ότι ο 35χρονος την άρπαξε από τον λαιμό ενώ η ίδια περίμενε το ασανσέρ, την παρέσυρε στο διαμέρισμά του με τη βία, της έβαλε τα χέρια του στον λαιμό της και την έπνιγε. Μάλιστα, φέρεται να την είχε γυμνή όλη μέρα, τη βίασε επανειλημμένως, χωρίς προφυλάξεις, ενώ την χτύπησε άσχημα και στο πρόσωπο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top