Πετράλωνα: Συνελήφθη ο άνδρας που βίασε την καθαρίστρια

Κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό

Τι είπε η άτυχη καθαρίστρια για τη φρίκη που βίωσε / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (21/06)

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος δράστης, ο οποίος φέρεται να βίασε 50χρονη καθαρίστρια το περασμένο Σάββατο, στο διαμέρισμά του στα Κάτω Πετράλωνα.

Πετράλωνα: «Βίασε την καθαρίστρια επτά φορές - Ήταν χάλια η γυναίκα»

Ο 35χρονος, βουλγαρικής υπηκοότητας, είχε διαφύγει της σύλληψης ωστόσο είχε ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και αναζητείτο. Σήμερα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και κατηγορείται για παράνομη παρακράτηση και βιασμό.

Φαίνεται πως ήταν γνώριμος στην αστυνομία καθώς είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν. Μαζί του συνελήφθη και ένα ακόμη άτομο για υπόθαλψη εγκληματία, το οποίο τον έκρυβε στην περιοχή.

Η κατάθεση της καθαρίστριας

Η άτυχη γυναίκα που έπεσε θύμα βιασμού, κατέθεσε λεπτομερώς μέσα από το νοσοκομείο όσα βίωσε στο σπίτι του δράστη.

Όπως υποστήριξε, πήγε στην πολυκατοικία στις 8 το πρωί του Σαββάτου κι ενώ περίμενε το ασανσέρ, κάποιος την άρπαξε από τον λαιμό και την παρέσυρε με τη βία στο διαμέρισμά του στο ισόγειο. Έβαλε τα χέρια του στον λαιμό της και την έπνιγε. Την είχε γυμνή όλη μέρα και τη βίασε πολλές φορές, χωρίς προφυλάξεις. Τη χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο με τα χέρια του. 

Βιασμός Πετράλωνα: Η κατάθεση της καθαρίστριας για τον εφιάλτη που έζησε

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο δράστης πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό και τότε η γυναίκα πρόσεξε ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Άρπαξε την κατάλληλη ευκαιρία και βγήκε σε ένα μπαλκόνι που έβλεπε στον ακάλυπτο. Τότε, άρχισε να φωνάζει σε βοήθεια. Κατάφερε να πάει σε διπλανό σπίτι κι έτσι ξέφυγε. 

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, δεν γνώριζε τον δράστη, δεν είχαν μιλήσει ούτε υπήρχε κάποιος καβγάς μεταξύ τους. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top