Κυπαρισσία: Νεκρός πυροσβέστης, πατέρας τριών παιδιών - Παρασύρθηκε από ΙΧ

Είχε κατέβει από το όχημα της Π.Υ. για να μαζέψει ένα κλαδί από τον δρόμο

πυροσβεστικό όχημα

Τη ζωή του έχασε ένας 52χρονος πυροσβέστης, εν ώρα υπηρεσίας, στην Εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουνίου.

Παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, όταν κατέβηκε από το πυροσβεστικό όχημα για να απομακρύνει ένα μεγάλο κλαδί από το οδόστρωμα, καθώς επέστρεφε με συναδέλφους του από περιπολία στο δάσος της Ελαίας, σύμφωνα με το messinialive. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους συναδέλφους του στο Σώμα.

Ο άτυχος πυροσβέστης ήταν γεννημένος το 1969 και κατατάχτηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα αρχικά ως Εποχικός Υπάλληλος από το 2003, ενώ από το έτος 2021 υπηρετούσε ως Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης. Ήταν παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών και υπηρετούσε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυπαρισσίας.

Θάνατος πυροσβέστη: Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος 

«Το Π.Σ. 1894 όχημα του Π.Κ. Κυπαρισσίας επέστρεφε από δασική περιπολία στην περιοχή της Ελαίας προς την υπηρεσία του, το βράδυ της Παρασκευής (18/6). O Πυροσβέστης Πενταετούς Υποχρέωσης Μπούρας Κανέλλος, ετών 52, ενώ βρισκόταν εκτός του ανωτέρω οχήματος, στην Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Κυπαρισσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση»

Συλλυπητήριο μήνυμα Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος για τον θάνατο του πυροσβέστη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πυροσβέστη εξέδωσε και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.

«Σύσσωμη η Πυροσβεστική οικογένεια θρηνεί για την απώλεια ενός Πυροσβέστη που, κατά την θητεία του στο Πυροσβεστικό Σώμα, υπηρέτησε με ηρωισμό και αυτοθυσία για την διαφύλαξη της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας και του φυσικού περιβάλλοντος. Έτσι και εχθές το βράδυ, επιστρέφοντας στην υπηρεσία του από δασική περιπολία, εντελώς απροσδόκητα και αιφνιδιαστικά έφυγε από κοντά μας.

Ευχαριστούμε τον Κανέλλο, για την δεκαoκταετή προσφορά του στην αποστολή του Πυροσβεστικού Σώματος. Ο ζήλος, η ακέραιη συνέπειά του και η σπουδαία συμβολή του καταλείπουν σε όλους εμάς μνήμη γενναιότητας και ηρωισμού.

Ως Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του και σας διαβεβαιώνω ότι σύσσωμη η Πυροσβεστική Οικογένεια δεν ξεχνά και πάντα θα τιμά τη μνήμη του δικού της παιδιού!»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top