Διάρρηξη γραφείου Τσακαλώτου: Η δύσκολη ζωή του θετού γιου των δικηγόρων

Αφέθηκε ελεύθερος - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την απολογία τους ο 22χρονος και ο 18χρονος που συνελήφθησαν για τη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Όπως υποστήριξε ο 22χρονος, είναι αθώος και οι Αρχές τον έβαλαν στο στόχαστρο επειδή είχε παλαιότερα παραβατική συμπεριφορά και ήταν γνωστός στην αστυνομία. 

Συνελήφθη γιος γνωστού δικηγόρου για τη διάρρηξη στο γραφείο Τσακαλώτου

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, «πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ταλαιπωρημένο παιδί, το οποίο έχει πολύ δύσκολα παιδικά βιώματα». Όπως είπε, ο εντολέας της υπέπεσε σε παραβατική συμπεριφορά όταν χρειάστηκε να αυτοσυντηρηθεί. 

«Από αυτή την παραβατική συμπεριφορά, από την οποία έχει απεμπλακεί εντελώς, αποτέλεσε τον εύκολο στόχο» τόνισε η ίδια.

Η δύσκολη ζωή του 22χρονου

Ο 22χρονος μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο και υιοθετήθηκε από ζευγάρι πολύ γνωστών διικηγόρων. Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Tlive», είχε υποστεί βαριά κακοποίηση από τη βιολογική του οικογένεια.

Ωστόσο το αγόρι άρχισε την παραβατική συμπεριφορά και ενεπλάκη σε διαρρήξεις και κλοπές. Συνελήφθη και μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα. Εκεί, έδωσε πανελλήνιες και πέρασε σε σχολή με πολύ καλό βαθμό.

Αποφυλακίστηκε νωρίτερα, συνελήφθη όμως για τη διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου. 

Η ανάρτηση της μητέρας του

Η μητέρα του 22χρονου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον λογαριασμό της στα social media περιγράφοντας τη ζωή του γιου της και τονίζει ότι θα μείνει δίπλα του.

«Ήξεραν πολλοί τα μάτια του παιδιού που ζητιάνευε μέσα σε μία κούτα, έξω από το νοσοκομείο της Νίκαιας. Μεγάλα, μπλε. Η ιστορία του βιβλίο. Αφήνει παντού αποτυπώματα και γυρίζει στην ασφάλεια του ιδρύματος, των φυλακών, των ψηλών τοίχων.

Σήμερα πάλι λυτρώθηκε. Δεν άντεξε την ελευθερία. Μου χάρισε στη γιορτή μου ένα παπάκι γκάνγκστερ από αυτά που παίζουν τα μωρά στην μπανιέρα.

Ανάμεσα στα πρεζάκια, το έγκλημα, τους έξαλλους, πανίσχυρους εχθρούς του, τους πάμπολλους κακοποιητές που τόσο πολύ φοβάται, θα έχει πάντα ένα ντουλάπι να κρύβει τα ποιήματά του. Αυτά άλλωστε βρήκε η ΟΠΚΕ στο σπίτι μου σήμερα. Τα υπόλοιπα ίσως τα βρουν αλλού. Θα έχει και μία μαμά τίγρη όταν κάποτε μπορέσει να κλάψει».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top