Δήμητρα της Λέσβου: Συνελήφθη o οδηγός που τη χτύπησε και την εγκατέλειψε

Φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του

Όσα είπε η δικηγόρος της οικογένειας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στα χέρια της Αστυνομίας φέρεται να βρίσκεται ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τη Δημήτρη Καλογιάννη, γνωστή ως «Δήμητρα της Λέσβου». 

Δήμητρα της Λέσβου: Η σορός της έχει ταφεί - «Έφυγε άδικα»

Όπως είπε η δικηγόρος της οικογένειας την Τρίτη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Τροχαία έχει βρει τον οδηγό που ενεπλάκη στο δυστύχημα. Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο οδηγός έχει ομολογήσει την πράξη του και αναμένεται να απολογηθεί.

Η «Δήμητρα της Λέσβου» εξαφανίστηκε από το Δρομοκαΐτειο στις 6 Απριλίου χωρίς κανείς να το γνωρίζει. Στις 9 Απριλίου έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη και μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει κάποια ταυτοποίηση.

Δήμητρα της Λέσβου: Ταυτοποιήθηκε η σορός της

Η οικογένεια έκανε έκκληση να ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός «Silver Alert», κάτι που έγινε πολύ αργότερα, στις 25 Μαΐου. Η Δήμητρα θάφτκε ως άτομο αγνώστων στοιχείων και η ταυτοποίηση της σορού της ήρθε στις 14 Ιουνίου, δηλαδή δύο μήνες μετά το τροχαίο.

«Δεν πήραν ούτε αποτυπώματα ούτε τίποτα [...] Τον πέταξαν στο ψυγείο. Μας πόνεσε, γιατί τον αφήσαμε για να γιατρευτεί και τον άφησαν να φύγει. Έφυγε άδικα» είπε ο αδερφός της Δημήτρη Καλογιάννη. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top