Μύκονος: Το Star αποκαλύπτει τις συνομιλίες του αρχηγού με την σπείρα

Απολογούνται την Τρίτη οι τέσσερις συλληφθέντες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση του κυκλώματος που διακινούσε κοκαΐνη στη Μύκονο. Μέλη τους διατηρούσαν ακόμα και AΦΜ στην ΔΟΥ του νησιού. Το Star και η Τασούλα Παπανικολάου αποκάλυψαν τις συνομιλίες του φερόμενου ως αρχηγού με την υπόλοιπη σπείρα. 

Μύκονος: Πώς εξαρθώθηκε το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών

Το «μεγάλο αφεντικό» συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά με συνεργάτη του στην Ολλανδία που τού προμήθευε τα ναρκωτικά. Αρχές Απριλίου όμως, ενώ περιμένουν φορτίο με κοκαΐνη, συνεργάτης τους συνελήφθη στη Γερμανία.

Οι αποκαλυπτικές συνομιλίες

- G.I: Τι έχεις αδερφέ, τι έγινε;
- Ολλανδός: Έχασα 120.000 ευρώ. Μου έπιασαν τον Έλληνα. Με πήρε στο λαιμό 
- G.I: Που;
- Ολλανδός: Βρέμη στη Γερμανία και δεν τα είχα έτσι και μου έφυγαν όλα.

Αποκαλούσαν τα ναρκωτικά, χαρτιά.  Αλλάζαν αυτοκίνητα μηχανές και τόπους συνάντησης για να αποφύγουν τις αρχές. Ο αρχηγός σύμφωνα με τις αρχές διαπραγματεύεται τιμές ενώ μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στην Αλβανία. 

Ο Σταύρος Γεωργόπουλος  δικηγόρος των κατηγορουμένων μιλώντας στο Star είπε: « Από τις συνομιλίες δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάτι το αξιόποινο μετά από έρευνα σε τέσσερις οικίες στη Μύκονο και τέσσερις οικίες στην Αθήνα τα συνολικά ευρήματα ήταν 76 γραμμάρια κοκαΐνη και 50 γραμμάρια  κάνναβη». 

Το Star στο σπίτι στη Μύκονο που έκαναν έφοδο οι αρχές 

Το Star και ο Βαγγέλης Γκούμας βρέθηκαν στο σπίτι στη Μύκονο όπου έγινε η επιχείρηση των αρχών. Τα μέλη του κυκλώματος είχαν σχεδιάσει πώς θα μεταφέρουν την κοκαΐνη στη Μύκονο χωρίς να κινήσουν υποψίες. Από τον περασμένο Οκτώβριο, εν μέσω lockdown, ταξίδεψαν τρεις φορές στο νησί, τη μία μάλιστα έχοντας και μικρό παιδί μαζί τους.

Μύκονος: Κινηματογραφική επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος ναρκωτικών

Ο άνθρωπος στο σπίτι του οποίου έγινε η έφοδος των αρχών ήταν Πολωνός που διατηρούσε ακόμη και AΦΜ στη ΔΟΥ του νησιού ενώ άλλο μέλος τους είχε νοικιάσει δύο σπίτια στη Μύκονο για τη σεζόν. Οι τέσσερις συλληφθέντες θα απολογηθούν αύριο Τρίτη στον ανακριτή. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top