Τάσος Μπερδέσης: Ποιους φοβόταν ο πυγμάχος - Ο διάλογός του με αστυνομικό

Απαντήσεις και μέσω των μηνυμάτων στα social media αναζητούν οι αρχές

Πριν από δυόμιση χρόνια, ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης είχε εκφράσει τους φόβους του σε κατάθεσή του στην αστυνομία. Η σύντροφός του αναμένεται να δώσει σημαντικές λεπτομέρειες  για όσα έγιναν τότε στην Πάτρα.

Τάσος Μπερδέσης: Τι είχε πει σε αστυνομικό λίγους μήνες πριν τη δολοφονία

Τάσος Μπερδέσης: Ποιους φοβόταν ο δολοφονημένος πυγμάχος 

Στις αρχές του 2019, ο Τάσος Μπερδέσης είχε συλληφθεί σε τυχαίο έλεγχο στην Αθήνα, για παράνομη οπλοφορία. Ο «λύκος», όπως ήταν το παρατσούκλι του, είπε στους αστυνομικούς:

Αστυνομικός: -Γιατί έχεις το όπλο;
Τάσος Μπερδέσης: -Γιατί φοβάμαι 
Αστυνομικός: -Τι φοβάσαι;
Τάσος Μπερδέσης: -Είχα εμπλακεί σε έναν καυγά 

Ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης

Ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης

Ο πυγμάχος απέφυγε να δώσει ονόματα και περισσότερες λεπτομέρειες στους αστυνομικούς. Όλοι γνώριζαν τότε για τον δημόσιο καυγά του στην Πάτρα με επιχειρηματία της πόλης.

Δολοφονία Τάσου Μπερδέση: Στην Πάτρα αναζητούν τους εκτελεστές του

«Είμαι βέβαιος ότι από την Πάτρα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Δεν είχε κανέναν ανοιχτό λογαριασμό στην Πάτρα. Αν υπήρχε κάτι θα μου το είχε πει. Θεωρώ ότι στην Αθήνα υπάρχει το πρόβλημα, όχι στην Πάτρα» υποστήριξε ο δικηγόρος του πυγμάχου, Άγγελος Στεργιόπουλος.

Τάσος Μπερδέσης: Συντετριμμένη η σύντροφός του, Ελισάβετ Καρυπίδου

Πρόσωπο κλειδί είναι η σύντροφός του η Ελισσάβετ Καρυπίδου, με την οποία ζούσαν μαζί. Η κοπέλα, που εξακολουθεί να είναι σε κατάσταση σοκ, δεν έχει καταθέσει ακόμα.

Δολοφονία πυγμάχου: Ποιοι ήθελαν τον Τάσο Μπερδέση νεκρό 

Οι συγγενείς του ξεπερνούν σιγά σιγά το πρώτο σοκ. Θέλουν Δικαιοσύνη και δε θα σταματήσουν πουθενά. «Πρέπει να βρούμε τους δολοφόνους, γιατί για μένα δεν είναι ξένος. Είναι γιος της αδερφής μου και είναι παιδί μου» είπε ο θείος του.

Το τελευταίο «αντίο» στον Τάσο Μπερδέση - Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Οι αρχές θα προσπαθήσουν να βρουν απαντήσεις και στους προσωπικούς λογαριασμούς του Τάσου Μπερδέση σε facebook και instagram. Θα εστιάσουν στα μηνύματα που δεχόταν κι αν υπήρχαν απειλές. Ταυτόχρονα θα σαρώσουν την περιοχή που έγινε η εκτέλεση του πυγμάχου στη Βάρη, για να διαπιστώσουν ποια κινητά εξέπεμπαν το πρωί της Δευτέρας.

 Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top