Δολοφονία Τάσου Μπερδέση: Στην Πάτρα αναζητούν τους εκτελεστές του

Τελέστηκε το τρισάγιο στη μνήμη του

Στη νυχτερινή ζωή της Πάτρας αναζητά την άκρη του νήματος η αστυνομία για την εκτέλεση του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση. Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» το παρελθόν του και τις δισυνδέσεις του για να ανακαλύψουν το κίνητρο των πληρωμένων δολοφόνων.

Η αστυνομία «βλέπει» προσωπικό κίνητρο πίσω από την εκτέλεση στη Βάρη. Οι εκτελεστές σχεδόν άδειασαν τη γεμιστήρα του καλάσνικοφ πάνω του, δείχνοντας το μένος που είχε για εκείνον ο ηθικός αυτουργός.

Το τελευταίο «αντίο» στον Τάσο Μπερδέση - Τραγική φιγούρα η μητέρα του

Οι Αρχές αναζητούν τις απαντήσεις που χρειάζονται για να συνθέσουν το παζλ του ξεκαθαρίσματος στη δράση προσώπων του οργανωμένου εγκλήματος στην Πάτρα, τις επαφές που είχε ο 39χρονος μαζί τους και τους ανοιχτούς λογαριασμούς που άφησε πίσω του πριν μετακομίσει στην Αθήνα.

Ο Τάσος Μπερδέσης σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένας από τους 500 που βρίσκονται στη λίστα Χρυσοχοΐδη.
Ο ρόλος του φέρεται να ήταν «περιφερειακός», έτσι εκτιμάται ότι όποιος έδωσε την εντολή για να τον βγάλουν από τη μέση, φοβόταν πως ο πυγμάχος κάτι ήξερε και ήθελε να του κλείσει το στόμα.

Προπονητής Μπερδέση: «Ήταν στρατιώτης»

Σύμφωνα με τον προπονητή του, Κωνσταντίνο Βετίμη, ο 39χρονος δεν είχε δείξει ότι φοβόταν κάτι. Πήγαινε κανονικά στις προπονήσεις του και δεν κοιτούσε πίσω του όταν έβγαινε από το αυτοκίνητο.

Τάσος Μπερδέσης: Σχεδόν εξ'επαφής οι πυροβολισμοί σε κεφάλι και στήθος

«Ήταν στρατιώτης. Δε γνώριζα ούτε αν έχει δεσμό, ήταν η συμφωνία μας αυτή. Ήταν τόσο κλειστός άνθρωπος» είπε.

Εξετάζουν σύνδεση στις δολοφονίες Μπερδέση - Κορφιάτη 

Οι αστυνομικοί για να ξεδιπλώσουν το κίνητρο της εκτελεσης του Μπερδέση, ανατρέχουν και στον «αιμτοβαμμένο» φάκελο της Ζακύνθου και τη δολοφονία του γνωστού επιχειρηματία του νησιού.

Το θύμα είχε δώσει στον εισαγγελέα ονόματα και στοιχεία προσωπών που θεωρούσε ως ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της εκτέλεσης της συζύγου του.

Τρισάγιο για τις τρεις ημέρες από τη δολοφονία

Τελέστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το τρισάγιο για τις τρεις ημέρες από τη δολοφονία του Τάσου Μπερδέση.

Τάσος Μπερδέσης: Συντετριμμένη η σύντροφός του, Ελισάβετ Καρυπίδου

Η μητέρα του 39χρονου πυγμάχου έφθασε λίγο πριν από τις 6:30 το απόγευμα υποβασταζόμενη από τα παιδιά της. Φτάνοντας στο μνήμα, φώναζε το όνομα του γιού της και ξέσπασε για μια ακόμη φορά σε λυγμούς.

Στο τρισάγιο ήταν και κάτοικοι του χωριού και αυτό που όλοι ζητούν είναι να βρεθούν οι δολοφόνοι του 39χρονου και να δικαιωθεί η οικογένειά του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top