Τάσος Μπερδέσης - Διονυσία Κουκίου: Τι είχαν πει για τη σύλληψή τους

Το ζευγάρι είχε κατηγορηθεί για υπόθαλψη εγκληματία, αλλά είχε αθωωθεί

Ήταν Ιούνιος του 2013 όταν η πρώην Σταρ Ελλάς Διονυσία Κουκίου μιλούσε για την περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη μαζί με τον τότε σύντροφό της Τάσο Μπερδέση, καθώς είχαν συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία. 

Μπερδέσης - Κουκίου: Η εμφάνισή τους στο πλατό της εκπομπής «Μίλα» το 2013

Το πρώην μοντέλο είχε αρραβωνιαστεί με τον πυγμάχο, ο οποίος εκτελέστηκε χθες εν ψυχρώ στη Βάρη έξω από γυμναστήριο. Τον Απρίλιο του 2013 είχαν συλληφθεί και οι δύο από την αστυνομία και είχαν μιλήσει γι’ αυτό στο περιοδικό People, ενώ απόσπασμα της συνέντευξης είχε μεταδώσει η εκπομπή «Μίλα» του Star.

Μπερδέσης Κουκίου

Η Διονυσία Κουκίου και ο Τάσος Μπερδέσης

Μπερδέσης - Κουκίου: Η σύλληψη για υπόθαλψη εγκληματία

Όπως είχε πει τότε η Σταρ Ελλάς 2008 στις 27 Απριλίου 2013 είχε πάει με τον σύντροφό της στο σπίτι της αδελφής της στο Μπραχάμι, η οποία ήταν επτά μηνών έγκυος. 

Τάσος Μπερδέσης: Το συγκινητικό «αντίο» των διάσημων φίλων του

Στο σπίτι, όμως, βρισκόταν κι ένας 30χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί πως μια εβδομάδα πριν είχε σκοτώσει έναν 38χρονο στην Πάτρα. Ο 30χρονος φέρεται να θεωρούσε το θύμα υπεύθυνο για τον θάνατο του αδελφού του έξω από μπαρ στην αχαϊκή πρωτεύουσα. 

Μπερδέσης Κουκίου Μύκονος

Το ζευγάρι είχε συλληφθεί για υπόθαλψη εγκληματία

Στο σπίτι της αδελφής της βρισκόταν επίσης και η σύντροφος του 30χρονου με την οποία η πρώην Σταρ Ελλάς ήταν φίλες. Όπως είπε τόσο τον 30χρονο, όσο και την σύντροφό του τους γνώριζε από παιδιά, καθώς είχαν μεγαλώσει στην ίδια γειτονιά της Πάτρας. 

Δολοφονία Βάρη: Mε καλάσνικοφ εκτέλεσαν τον Τάσο Μπερδέση

Το μοιραίο βράδυ ο νεαρός πήγε από το σπίτι για να πάρει τη σύντροφό του, αλλά, όπως περιέγραψε η Διονυσία, το κλίμα ήταν βαρύ από τη δολοφονία που είχε προηγηθεί. Επειδή μάλιστα η ώρα είχε περάσει, αποφάσισαν να κοιμηθούν όλοι εκεί. 

Ο Τάσος Μπερδέσης, γνωρίζοντας για τη βεντέτα που είχε ξεσπάσει, ήταν ανήσυχος και τον ρώτησε αν είναι όλα καλά, εκφράζοντας ταυτόχρονα τους φόβους του, μήπως υπάρξει κάποια ένταση που θα έθετε σε κίνδυνο τους ίδιους και την έγκυο αδελφή της Διονυσίας Κουκίου. 

Δολοφονία στη Βάρη: Σκότωσαν γνωστό πυγμάχο

«Η συμπεριφορά του εκείνο το βράδυ ήταν πολύ κανονική, δε με έβαλε σε υποψίες», είχε πει τότε στη συνέντευξη ο Τάσος Μπερδέσης.

Στις 04:00 το πρωί της 28ης Απριλίου 2013 κι ενώ όλοι κοιμόντουσαν η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι. 

Μπερδέσης Κουκίου βραδινή έξοδος

Ο Τάσος Μπερδέσης και η Διονυσία Κουκίου είχαν αθωωθεί για τις κατηγορίες που τους είχαν αποδώσει

«Πεταχτήκαμε όλοι από τα κρεβάτια μας. Πανικοβληθήκαμε, η αδελφή μου είχε ασπρίσει από τον φόβο της. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι είχε συμβεί. Μας έβαλαν όλους μέσα στο αυτοκίνητο και πήγαμε στη ΓΑΔΑ, αφήνοντας πίσω την αδελφή μου που ήταν έγκυος», είχε πει στο περιοδικό People η Διονυσία Κουκίου. 

Το ζευγάρι πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, ενώ την επόμενη μέρα sites και περιοδικά αναφέρονταν στην εμπλοκή της Σταρ Ελλάς με τη δικαιοσύνη.

Ο δικηγόρος του τότε ζευγαριού, Σάκης Κεχαγιόγλου, είχε δηλώσει πως οι κατηγορίες εναντίον τους για υπόθαλψη εγκληματία δεν ευσταθούν και όντως στο δικαστήριο Διονυσία Κουκίου και Τάσος Μπερδέσης είχαν αθωωθεί. 

Δείτε το ρεπορτάζ για την αθώωση του ζευγαριού στην εκπομπή του Star «Μίλα»

Δολοφονία Βάρη: Σε κατάσταση σοκ η Διονυσία Κουκίου

Μετά από οχτώ χρόνια ο Τάσος Μπερδέσης έπεσε νεκρός σε ενέδρα θανάτου και η Διονυσία Κουκίου, παρά το γεγονός ότι είχαν πάρει χωριστούς δρόμους, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. 

Γι’ αυτό άλλωστε και η επιχείρησή της θα παραμείνει κλειστή μέχρι της κηδεία του πυγμάχου, όπως ενημέρωσε και η ίδια τους πελάτες της με ανάρτηση στο Instagram. 

Ο Τάσος Μπερδέσης, ο οποίος έγινε γνωστός το 2015 όταν είχε κερδίσει το reality επιβίωσης «Survival», στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για τρεις υποθέσεις για τις οποίες είχε αθωωθεί. Μάλιστα για ένα διάστημα ήταν φυγόδικος στη Βουλγαρία ενώ είχε φυλακιστεί για ένα χρονικό διάστημα. 

Οι αρχές που ερευνούν τη δολοφονία εκτιμούν πως πρόκειται για ένα ακόμα συμβόλαιο θανάτου, το τέταρτο μέσα στον Μάιο, για ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον χώρο της νύχτας. 

Ο Τάσος Μπερδέσης τα έδινε όλα μέσα στο ρινγκ και είχε πολλές διακρίσεις στο μποξ. Δείτε τον στον αγώνα εναντίον των πρωταθλητών της Λευκορωσίας και της Βουλγαρίας το 2014.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top