Πειραιάς: Βρέθηκε ο σκελετός του Γάλλου χορευτή που είχε εξαφανιστεί

Νεκρός ο 27χρονος Τζόις Τίμοθι Ράντοτσικ που αγνοούταν από τον Αύγουστο

Ρεπορτάζ της εκπομπής Φως στο Τούνελ για την υπόθεση της εξαφάνισης του Γάλλου χορευτή (15/5)

Νεκρός μέσα σε μια δεξαμενή νερού στον Πειραιά βρέθηκε ο Γάλλος χορευτής, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Αύγουστο στη χώρα μας. 

Όπως αναφέρει το anikolouli.gr μέσα στη δεξαμενή βρέθηκε σκελετός, από παιδιά που έπαιζαν στα μισογκερμισμένα κτίρια στην πρώην έπαυλη Μαυρομιχάλη. 

Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές και μετά από εξετάσεις DNA διαπιστώθηκε ότι ο σκελετός άνηκε στον 27χρονο χορευτή Τζόις Τίμοθι Ράντοτσικ. 

Ο Γάλλος χορευτής

Ο 27χρονος Γάλλος χορευτής που είχε εξαφανιστεί 

Ο νεαρός Γάλλος βρέθηκε κοντά στο πανδοχείο, όπου διέμενε όταν εξαφανίστηκε την Παρασκευή 21 Αυγούστου. 

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας δεν εντόπισε κακώσεις στον σκελετό και αφού δεν υπάρχουν ιστοί δεν μπορούν να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις. 

Ο Τζόις – Τίμοθι Ράντοτσικ ζούσε στο Ρόσμπουργκ της Γαλλίας, είχε έρθει στην Ελλάδα στις 5 Ιουλίου 2020 και διέμενε σε πανδοχείο στον Πειραιά. 

Την ημέρα που εξαφανίστηκε είπε ότι θα πάει για διαλογισμό και έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Οι υπεύθυνοι του πανδοχείου συγκέντρωσαν και παρέδωσαν τα προσωπικά του αντικείμενα στην Ασφάλεια Πειραιά. Μέσα στη σακούλα υπήρχαν τα ρούχα του Τζόις, το κινητό του, η ταυτότητά του και κάποια έγγραφα μεταξύ των οποίων και μία αίτηση για εργασία, καθώς φαίνεται ότι ο νεαρός σκεφτόταν να μείνει στη χώρα μας.

Η αίτηση αφορούσε γνωστή εταιρία που προσλαμβάνει άτομα από διάφορες χώρες για να εργαστούν σε τηλεφωνικό κέντρο.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Γάλλου χορευτή, Χαράλαμπος Τσιανάκας, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» είχε πει:

«Από την πρώτη στιγμή λέγαμε πως τα στοιχεία που είχαμε, δεν έδειχναν να είχε απομακρυνθεί ο Τζόις από τον Πειραιά».

Ο κύριος Τσιανάκας είπε πει τότε πως αν αποδειχτεί ότι ο σκελετός ανήκει στον Τζόις, θα πρέπει να διερευνηθεί σοβαρά και το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

«Μας δημιουργείται η σκέψη ότι κάποιος μπορεί να του έχει κάνει κακό. Όλα τα πρόσωπα με τα οποία είχε συνδεθεί, μπαίνουν ξανά στο μικροσκόπιο, κάτω από μία άλλη ιδιότητα πια. Από μία εξαφάνιση μυστήριο, μπορεί να μιλάμε για μία ανθρωποκτονία μυστήριο. Εάν κάποιος θέλει να κάνει κάτι κακό ή να κρύψει κάτι εδώ όπου βρέθηκε ο σκελετός, είναι ο ιδανικός χώρος…», είχε καταλήξει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top