Μίνα Αρναούτη: Το ποσό που πρέπει να πληρώσει στην οικογένεια Παντελίδη

«Λόγω της αναπηρίας μου δεν έχω να πληρώσω» λέει η ίδια

Τι είπαν οι δικηγόροι των δύο κοριτσιών στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση Παντελίδη που μπήκε στο αρχείο

Καταδικάστηκε η Μίνα Αρναούτη τρία χρόνια μετά την αγωγή που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη εναντίον της.

Η νεαρή κοπέλα, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016 που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, καλείται να αποζημιώσει τους γονείς και τα αδέρφια του τραγουδιστή. 

Ξέσπασε η Μίνα Αρναούτη: «Δεν πήγα να κλέψω κανέναν»

Μάλιστα, το ποσό που επιδικάστηκε, όπως δημοσιοποίησε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook είναι 2.000 ευρώ σε κάθε μέλος της οικογένειάς του. Δηλαδή για τον Σταύρο και την Αθηνά Παντελίδη (γονείς) και τους Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο (αδέρφια).

Οι δικαστικές κόντρες μεταξύ της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη με τις δυο συνεπιβάτιδές του στο μοιραίο τζιπ δεν έχουν τελειώσει ακόμα.

Δικαστηριακή απόφαση αγωγής που είχε κατατεθεί το 2018 και εκδόθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση, υποχρεώνει τη Μίνα Αρναούτη να καταβάλλει συνολικά το χρηματικό ποσό των 11.500 ευρώ στους γονείς του και στα δυο του αδέλφια.

Στην αρχική τους αγωγή η οποία εκδικάστηκε στο πολυμελές πρωτοδικείο της Μυτιλήνης η οικογένεια Παντελίδη ζητούσε για τον κάθε ένα ξεχωριστά το ποσό των 21.000 ευρώ, ωστόσο η τελική απόφαση έκρινε διαφορετικά με το ποσό να μην ξεπερνά τα 2.000 ευρώ.

Την απόφαση του δικαστηρίου αποκάλυψε μέσα από την σελίδα της στο Facebook η Μίνα Αρναούτη, καθώς ήταν μια από τις υποχρεώσεις της σύμφωνα με τους λόγους που αναφέρονται στο τελικό έγγραφο.

«Υποχρεώνει την εναγόμενη να άρει την ιστορούμενη στο σκεπτικό της παρούσας προσβολή του δικαιώματος στην προσωπικότητα των εναγόντων, και συγκεκριμένα να αναρτήσει δημόσια στον προσωπικό λογαριασμό της στον ιστότοπο της κοινωνικής δικτύωσης “Facebook” το διατακτικό της παρούσας. Απαγορεύει στην εναγόμενη να προβαίνει στο μέλλον στην καθ' οιονδήποτε τρόπο προσβολή της προσωπικότητας των εναγόντων».

Σε δεύτερη ανάρτηση της η 35χρονη, που εξαιτίας του τροχαίου έχει υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία, ενώ ακόμα αδυνατεί να εργαστεί, όπως έκανε πριν το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 αναφέρει τα εξής:

«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάσθηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στην Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία».

Αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση και μάλιστα της τάξεως των 960.000 ευρώ από την οικογένεια Παντελίδη διεκδικεί με αγωγή της που θα συζητηθεί και η Μίνα Αρναούτη. Ειδικότερα, διεκδικεί 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας του τραγουδιστή.

Ο Παντελής Παντελίδης πάνω στη σκηνή / Eurokinissi

Ο Παντελής Παντελίδης πάνω στη σκηνή / Eurokinissi
 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top