Τουρισμός: «Αll you want is Greece» - Η νέα καμπάνια του υπουργείου

Τα σποτ - κάλεσμα για όσους θέλουν να «γευτούν» τις ομορφιές της χώρας

Ο ΕΟΤ παρουσίασε τη φετινή καμπάνια για τον τουρισμό, που έχει κεντρικό σύνθημα «Αll you want is Greece – Ό,τι χρειάζεσαι είναι η Ελλάδα».

Lockdown «bye bye»: Ελευθερία από σήμερα σε μετακινήσεις, αγορές, ταξίδια

Η Ελλάδα ανοίγει τις πύλες τους στους τουρίστες από σήμερα, με την ελπίδα για ένα «καλό» καλοκαίρι τόσο όσον αφορά στην οικονομία της χώρας μας, όσο και στην ασφάλεια από επιδημιολογικής άποψης.

Τουρισμός: Τα ελληνικά νησιά που βρίσκονται στο top 15 της Daily Telegraph

Ο γ.γ. του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, παρουσίασε χθες τα πέντε σποτ για τον τουρισμό, τα οποία έχουν κεντρικό στόχο: «Άνθρωποι, οι αξίες και οι εμπειρίες». 

Ένα από τα πέντε σποτ της καμπάνιας του υπουργείου Τουρισμού

«Αν το 2020 ήταν η χρονιά της επιβίωσης, το 2021 θεωρούμε ότι θα είναι η πρώτη χρονιά της ανάκαμψης. Έχουμε δύο κεντρικούς πυλώνες για την προβολή της χώρας: Ο πρώτος πυλώνας αφορά το νέο αφήγημα για την επόμενη μέρα που πάει πέρα από το μοντέλο ‘’ηλιος και θάλασσα’’ και ενσωματώνει το τρίπτυχο άνθρωπος- αξίες- εμπειρίες. Ο δεύτερος πυλώνας είναι αυτή καθαυτή η καμπάνια του 2021 από τον ΕΟΤ, διάρκειας έξι μηνών και αξίας 22,9 εκατ. ευρώ. Από αυτά, υπάρχουν τα προγράμματα συνδιαφήμισης με 18 αεροπορικές εταιρείες και 76 tour operators του εξωτερικού αξίας 10,6 εκατ. ευρώ και η κλασική καμπάνια 12,3 εκατ. ευρώ» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την ενημέρωση με τον υπουργό Τουρισμού, με τον Χ. Θεοχάρη.

Άνοιγμα τουρισμού: Οι ανακοινώσεις Θεοχάρη και το βίντεο της καμπάνιας

Ο ίδιος ανακοίνωσε πως το νέο portal του ελληνικού τουρισμού, visitgreece.gr, βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία και θα παρουσιαστεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top