Βούλα: Συνελήφθη 34χρονος για τις απόπειρες βιασμού γυναικών

Είχε επιτεθεί σε τέσσερις γυναίκες

Δείτε στο βίντεο την επίθεση του «δράκου» στα νότια προάστια. Πηγή/βίντεο: «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 34χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για επιθέσεις σε γυναίκες στα νότια προάστια της Αθήνας. Οι Αρχές τον εντόπισαν σε καφετέρια στο Περιστέρι και τον συνέλαβαν. 

Η στιγμή που ο «δράκος» των νοτίων προαστίων επιτίθεται σε κοπέλα

Υπενθυμίζεται ότι στις 27 Απριλίου, ο 34χρονος επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες στη Βούλα, ανάμεσά τους και μια ανήλικη, με σκοπό να τις βιάσει. Μία από τις κοπέλες κατέγραψε τον δράστη με το κινητό της τηλέφωνο, όπου φαίνονταν καθαρά τα ρούχα του. Μάλιστα μόλις ο άνδρας κατάλαβε ότι η κοπέλα τον βιντεοσκοπούσε, την έριξε κάτω.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, ο άνδρας ήταν μελαχρινός και μετρίου αναστήματος. Τις πλησίασε με την πρόφαση ότι χρειάζεται οδηγίες για το πώς θα πάει στο Ελληνικό και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό να τις βιάσει. Οι γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης και φαίνονατι στο βίντεο. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top