Η στιγμή που ο «δράκος» των νοτίων προαστίων επιτίθεται σε κοπέλα

Τρία κορίτσια κατήγγειλαν ότι τους επιτέθηκε

Δείτε στο βίντεο την επίθεση του «δράκου» στα νότια προάστια. Πηγή/βίντεο: «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Συναγερμός έχει σημάνει στα νότια προάστια Αττικής μετά τις καταγγελίες νέων κοριτσιών ότι έπεσαν θύματα επίθεσης ενός νεαρού άνδρα. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Άρια Καλύβα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο «δράκος» που μάλλον είναι αλλοδαπός φέρεται να επιτέθηκε σε τρεις κοπέλες μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. 

Οι καταγγελίες έγιναν στο Τμήμα Ασφαλείας Βούλας - Βάρης – Βουλιαγμένης από τρία κορίτσια ηλικίας 15, 16 και 24 ετών. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, ο μελαχρινός άνδρας μετρίου αναστήματος τις πλησίασε προφασιζόμενος ότι χρειάζεται  οδηγίες για το πώς θα πάει στο Ελληνικό και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό να τις βιάσει. Τα κορίτσια έβαλαν τις φωνές και ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αφού από το σημείο περνούσαν εκείνη την ώρα αυτοκίνητα.

Την ίδια ώρα, βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τη στιγμή που ο δράστης επιτέθηκε στην 24χρονη κοπέλα. Η επίθεση έγινε στην οδό Αρκαδίου στη Βούλα. 

Φωτογραφία του δράστη ανέβασε και ο αδερφός της μίας εκ των τριών θυμάτων, ζητώντας από όσους δουν την ανάρτηση να επικοινωνήσουν μαζί του, αν γνωρίζουν κάτι. 

Οι αστυνομικοί με βάσει τις καταθέσεις των θυμάτων ψάχνουν την περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top