Πέλλα: Πέθανε 68χρονη λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση με Pfizer

Εμφάνισε πυρετό και παράλυση στα άκρα - Mήνυση κατέθεσε η οικογένειά της

Κατέληξε 68χρονη γυναίκα στην Πέλλα λίγες ώρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Bίντεο: Star

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος μιας 68χρονης γυναίκας από την Πέλλα, η οποία πέθανε λίγες ώρες αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Η 68χρονη έκανε τη δεύτερη δόση του συγκεκριμένου εμβολίου στις 4 Μαΐου, όμως λίγες ώρες αργότερα άρχισε να νιώθει αδιαθεσία με ζαλάδες και εμετούς ενώ παρουσίασε παράλυση στα χέρια και τα πόδια, όπως καταγγέλλει η οικογένειά της.

Θάνατος 44χρονης: «Δε συνδέεται ο θάνατός της με το AstraZeneca»

Τα παιδιά της θορυβήθηκαν από την ξαφνική αδιαθεσία της και τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. Εκεί υπεβλήθη σε εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καθαρές. Το οικογενειακό περιβάλλον της 68χρονης υποστηρίζει ότι οι γιατροί την καθησύχασαν, λέγοντάς της ότι τα συμπτώματα ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου και της έδωσαν εξιτήριο.

Όμως η γυναίκα δεν παρουσίασε βελτίωση στην υγεία της, αλλά αντίθετα ανέβασε πυρετό και πριν φτάσει στο νοσοκομείο είχε χάσει τις αισθήσεις της. Οι γιατροί την διασωλήνωσαν στη ΜΕΘ, όμως κατέληξε μισή ώρα αργότερα.

Η οικογένειά της κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνο,  καθώς όπως ισχυρίζονται η γυναίκα δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. 

Το περιστατικό ερευνάται από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και το υπουργείο Υγείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top