Θάνατος 44χρονης: «Δε συνδέεται ο θάνατός της με το AstraZeneca»

O τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας ανέφερε ότι δεν υπήρξε θρόμβωση

Τι είπαν ο σύζυγος και οι συγγενείς της 44χρονης γυναίκας που κατέληξε λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό της. Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος της 44χρονης γυναίκας στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης που κατέληξε 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατός της προήλθε από έμφραγμα του μυοκαρδίου, ωστόσο ο σύζυγός της θορυβημένος όρισε ειδικό πραγματογνώμονα ώστε να διερευνηθούν περαιτέρω τα ακριβή αίτια του θανάτου της, καθώς όπως ανέφερε στις «Αλήθεις με τη Ζήνα» δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την υγεία της.

44χρονη Χαλάστρα: «Μακάρι η γυναίκα μου να μην πέθανε από το εμβόλιο»

Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της 44χρονης, Δημήτρης Γαλεντέρης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της γυναίκας δε συνδέεται με πιθανή παρενέργεια θρόμβωσης του εμβολίου AstraZeneca 

Μιλώντας στο Open, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν υπήρξε αυτή η θρόμβωση που αναφέρεται για το εμβόλιο της AstraZeneca. Ούτε υπήρξε κάποιο άλλο οξύ επεισόδιο που να οδήγησε στον θάνατο. Κάναμε τη νεκροτομή και δε βρήκαμε κάποια ιδιαίτερα ευρήματα χθες. Δηλαδή κάποιο οξύ αίτιο, το οποίο να οδήγησε στον θάνατο, δεν υπήρξε χθες».

Πρόσθεσε, δε, ότι η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε μια παλιά εστία παλιού εμφράγματος στη γυναίκα, η οποία πιθανότατα ήταν ασυμπτωματική. «Ήταν μια μικρή εστία, που αν δεν πέρασε ασυμπτωματικά στην ασθενή, την εξέλαβε ως μυοσκελετικό πόνο και δεν το έψαξε ποτέ. Δεν είχαμε χθες εύρημα ούτε αιτία θανάτου. Από τα μακροσκοπικά ευρήματα δε βρήκαμε αιτία θανάτου», σημείωσε.

Συντετριμμένος ο σύζυγος και τα παιδιά της 44χρονης

Την ίδια ώρα, ο σύζυγος της 44χρονης γυναίκας είναι συντετριμμένος με τον χαμό της αγαπημένης του γυναίκας που «χάθηκε» τόσο γρήγορα.

Όπως είπε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», τίποτα δεν προμήνυε το κακό που τους βρήκε. Η 44χρονη ξύπνησε να πάει να κάνει το εμβόλιο και λίγες ώρες μετά κατέρρευσε. 

Η προσοχή και τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στα δύο μικρά παιδιά της ηλικίας 6 και 10 ετών. «Τα παιδάκια έμειναν μόνα τους. Είμαστε όλοι δίπλα τους», είπε ο άτυχος πατέρας. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top