Γνωστός Παρουσιαστής: Ξεκίνησε η έρευνα για τις καταγγελίες Βρούτση

Εξετάζονται ως μάρτυρες οι υπάλληλοι του υπουργείου Εργασίας

Παρουσιαστής  δικαστήρια

Άνοιξε η έρευνα με πρωταγωνιστή τον γνωστό παρουσιαστή και τις καταγγελίες εναντίον του  από τον πρώην υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, σχετικά με απειλές εναντίον υπάλληλων του υπουργείου. Ο προφυλακισμένος παρουσιαστής ερευνάται, για αυτή την υπόθεση, για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης.

Στο Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών άρχισαν να καταθέτουν ως μάρτυρες, οι υπάλληλοι του υπουργείου Εργασίας για τις απειλές που καταγγέλλεται ότι δέχτηκαν από τον παρουσιαστή. 

Σε εξέλιξη εναντίον του προφυλακισμένου παρουσιαστή βρίσκονται άλλες δυο έρευνες. Από τον οικονομικό εισαγγελέα για το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, για το οποίο φέρεται να εισέπραξε χρήματα και από την εισαγγελία Αθηνών για την πλαστογράφηση δημοσιογραφικής ταυτότητας.

 2.000 κλήσεις και sms στο τηλέφωνο συγκατηγορούμενου του 

Ο παρουσιαστής αντιμετωπίζει ήδη κατηγορίες για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα, για τις σκηνοθετημένες -όπως κατηγορείται- επιθέσεις στο σπίτι του.

Οι αρχές έκαναν φύλλο και φτερό τις τηλεφωνικές επικοινωνίες, τόσο του παρουσιαστή όσο και των δύο ανδρών που κατηγορούνται μαζί του.

«Θα ήταν παράλογο να μην έχουν επικοινωνίες μεταξύ τους. Οι τηλεφωνικές επικοινωνίες δικαιολογούνται από την επαγγελματική σχέση. Είμαστε ακόμα στα χέρια των ενδείξεων. Την απόδειξη της εμπλοκής του η όχι θα την κρίνει το δικαστήριο» σημείωσε ο δικηγόρος ενός εκ των συγκατηγορούμενων, Κωνσταντίνος Γώγος.

Οι αρχές έχουν σε βίντεο καρέ- καρέ τον άνδρα που πυροβόλησε το σπίτι του παρουσιαστή. Σε αυτό το βίντεο διακρίνεται ο ένας από τους κατηγορούμενους να φεύγει τρέχοντας και κρατώντας το όπλο στα χέρια του. Έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ενώ οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής τον καταγράφουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top