Διαδικτυακή εκδήλωση: Η Δύναμη της Μητρότητας στην εποχή του Covid-19

Συνδιοργανώθηκε από το Σωματείο ΕΛΠΙΔΑ & το Ίδρυμα Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη

Διαδικτυακή εκδήλωση αφιερωμένη στη «Δύναμη της Μητρότητας στην εποχή του Covid-19» συνδιοργάνωσαν το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και το Ίδρυμα «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη». 

«ΕΛΠΙΔΑ»: Διαδικτυακή εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα της Μητέρας

Με πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη, μητέρες από όλο τον κόσμο «ένωσαν» τις φωνές και τις δυνάμεις τους και έστειλαν το αισιόδοξο μήνυμα πως η μητρική αγάπη είναι δύναμη και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.  

Την εκδήλωση, την οποία συντόνισε η Μάρα Ζαχαρέα, άνοιξε με χαιρετισμό της,  η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ». 

Συμμετείχαν σημαντικές προσωπικότητες, μεταξύ αυτών η Άντρη Αναστασιάδη, η Κέρι Κένεντι, η Claire Giscard d’ Estaing, η Αλεξία Βαρδινογιάννη, αλλά και μητέρα που έδωσε μόσχευμα και ζωή σε ένα παιδί της «Ελπίδας».

«Περισσότερο από ποτέ, αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι κοινωνίες μας χρειάζονται ελπίδα. Πιστεύω ότι οι μητέρες έχουν τη δύναμη να μεταδώσουν αυτή την αίσθηση ελπίδας στα παιδιά τους, διδάσκοντας τους ότι είναι σε θέση να δημιουργήσουν έναν καλύτερο κόσμο» υπογράμμισε η πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Εκτενέστερο ρεπορτάζ για την εκδήλωση θα προβληθεί στο δελτίο ειδήσεων του Star, την ερχόμενη Κυριακή,  με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top