Πάσχα 2021 στην παραλία και το εξοχικό για πολλούς Αθηναίους

Κατάφεραν να «αποδράσουν» στη Χαλκιδική αρκετοί Θεσσαλονικείς

Δείτε τι μετέδωσαν στο μεσημβρινό δελτίο του Star Β. Γκούμας και Ρ. Λεπίδου για το Πάσχα στις παραλίες της Αττικής και της Χαλκιδικής, για αρκετούς Αθηναίους και Θεσσαλονικείς αντίστοιχα     

Πολλοί επέλεξαν να περάσουν τη σημερινή Κυριακή του Πάσχα εντός Αττικής, αλλά στην εξοχή. Χιλιάδες επέλεξαν να σουβλίσουν στα εξοχικά τους, ενώ την τιμητική τους, λόγω της ζέστης, έχουν οι παραλίες όπως η Ανάβυσσος, όπου βρέθηκε ο Βαγγέλης Γκούμας. 

Πάσχα 2021 στην πόλη: Σε αυλές, πιλοτές και ταράτσες οι Αθηναίοι  

Όπως μετέδωσε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star, ο καιρός σήμερα, πέρα από το ψήσιμο του οβελία, είναι ιδανικός και για θάλασσα και αρκετοί Αθηναίοι επιχείρησαν να γιορτάσουν το Πάσχα του 2021 με… βουτιές. 

Όσοι επέλεξαν το Πάσχα στην παραλία δήλωσαν στην κάμερα του Star ότι προσπάθησαν να γιορτάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα, αξιοποιώντας το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων (μεταξύ Δήμων του ίδιου Νομού) από τη Μεγάλη Πέμπτη, προσκαλώντας στο εξοχικό τους φίλους και συγγενείς. 

Πάσχα: Πότε «πέφτει» η ημερομηνία του χρόνου και τα επόμενα 10 χρόνια!  

Δεν ήταν λίγοι πάντως και όσοι δήλωσαν ότι έκαναν self test, ενώ άλλοι δήλωσαν «απελευθερωμένοι» χάρη και στα εμβόλια που ήδη έκαναν. 

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ 

Την ίδια ώρα αρκετοί Θεσσαλονικείς κατάφεραν να «αποδράσουν» στη Χαλκιδική, όπως μετέδωσε η Ραλλιώ Λεπίδου, επίσης στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του  Star. 

Κυριακή του Πάσχα: Τι γιορτάζουμε 

Οι περισσότεροι δήλωσαν ότι έχουν κάνει ήδη εμβόλιο, ενώ υποστήριξαν και ότι είχαν νόμιμα δικαιολογητικά για τη μετακίνησή τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top