Παρουσιαστής: Αρνούνται όλες τις κατηγορίες οι συγκατηγορούμενοί του

Όλα όσα δήλωσαν στην προανακριτική κατάθεσή τους

παρουσιαστής  απολογία/ eurokinissi

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την υπόθεση του παρουσιαστή, μετά τα όσα δήλωσε ο ίδιος αλλά και οι δύο συγκατηρούμενοί του στις προανακριτικές τους καταθέσεις.

Ο παρουσιαστής είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες για δύο κακουργήματα και επτά πλημμελήματα. Το διαβιβαστικό της αστυνομίας αναφέρει «κρυφές συνεννοήσεις για τα σε βάρος του κατά παραγγελία χτυπήματα», ώστε να του χορηγηθεί και πάλι αστυνομική προστασία. Οι δύο συνκατηγορούμενοί του ήταν φύλακές του και κατηγορούνται πως συμμετείχαν σε «σκηνοθετημένη» επίθεση με πυροβολισμούς στο σπίτι του παρουσιαστή στις 16/4/21.  

Τι δήλωσε ο παρουσιαστής και οι συγκατηγορούμενοί του στις προανακριτικές τους καταθέσεις

Στην προανακριτική του κατάθεση, ο παρουσιαστής φαίνεται να αρνείται όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται, ενώ επιθυμεί να απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα μαζί με τον δικηγόρο του, από τον οποίο έχει πάρει προθεσμία μέχρι το Μεγάλο Σάββατο.  

Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι δήλωσαν πως γνωρίζουν τον παρουσιαστή, καθώς έχουν εργαστεί στη φύλαξή του και στο παρελθόν αλλά και τις τελευταίες δέκα μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώτος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Δήλωσε πως ο παρουσιαστής πριν λίγες μέρες τον ενημέρωσε πως ένας αστυνομικός του καναλιού στο οποίο εργάζεται προσπάθησε να τον σκοτώσει και γι' αυτό του ζήτησε να αναλάβει τη φύλαξή του και τη μεταφορά του από και προς το κανάλι. Μάλιστα, ο πρώτος υποστήριξε πως ο παρουσιαστής είχε ζητήσει από εκείνον και τον συνάδελφό του να βρουν περισσότερα άτομα για φύλαξη, αλλά και για κάποιες από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο ίδιος. Φέρεται να υποστήριξε ότι βρήκε τα άτομα στον παρουσιαστή, αλλά δε γνωρίζει την εξέλιξη των πράξεων του παρουσιαστή.  

Επιπλέον, ο πρώτος κατηγορούμενος υποστήριξε πως πριν τρεις μέρες ο παρουσιαστής του ζήτησε να έρθει ακόμα περισσότερες ώρες με τον συνάδελφό του για φύλαξη στο σπίτι του, δηλαδή να είναι σχεδόν συνέχεια εκεί. Όταν ο πρώτος κατηγορούμενος αρνήθηκε, ο παρουσιαστής φέρεται να φώναξε στους δύο φύλακές του και να τους είπε να βρουν αυτούς που τον απειλούν.  

Από την άλλη πλευρά, ο δεύτερος κατηγορούμενος υποστήριξε πως είχε αναλάβει τη φύλαξη και τη μεταφορά του παρουσιαστή από και προς την εργασία του, αλλά δεν εμπλέκεται σε καμία από τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και δεν φέρει καμία ευθύνη για αυτές. Τόνισε πως μέχρι πρόσφατα ήταν άνεργος και μόλις ενημερώθηκε από τον πρώτο κατηγορούμενο πως ο παρουσιαστής τους θέλει για τη φύλαξή του δέχτηκε κατευθείαν. Επιπλέον, ξεκαθάρισε πως το DNA του βρέθηκε στο κανάλι, καθώς είχε αφήσει εκεί έναν σάκο ορειβασίας του.

Και οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν πως δεν θα συμμετείχαν ποτέ σε καμία επίθεση κατά δημοσιογράφου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top