Καυστικό υγρό: Ελεύθερος με όρους ο 25χρονος που επιτέθηκε σε έγκυο

«Δεν ήταν βιτριόλι» λέει ο δικηγόρος του

Δείτε το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Γεώργιζα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 25χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε έγκυο γυναίκα στην Κυψέλη.

Καυστικό υγρό Κυψέλη: Συνελήφθη ο 25χρονος που επιτέθηκε σε έγκυο

Ο κατηγορούμενος είναι υποχρεωμένος να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, να μη φύγει από τη χώρα και να μην πλησιάζει το θύμα.

Ο δικηγόρος του 25χρονου είπε ότι το υγρό που πέταξε στην κοπέλα δεν ήταν βιτριόλι και χαρακτήρισε το γεγονός ως μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση. Είπε ότι είχαν σχέση μεταξύ τους, προέκυψε μια διαφωνία αλλά δεν υπήρξε πρόθεση ανθρωποκτονίας.

Όπως είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή της η κοπέλα, η οποία βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο 25χρονος την είχε δει σε φαρμακείο της περιοχής μαζί με μια φίλη της και της ζήτησε να μιλήσουν. Όταν έφτασαν στην οδό Ηπείρου, όπου και συνέβη το περιστατικό, ο δράστης της έβαλε ένα πανί στο πρόσωπο εμποτισμένο με καυστικό υγρό. Η κοπέλα γλίτωσε με εγκαύματα στο πρόσωπο.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Αυτός είναι ο 25χρονος που συνελήφθη

Αρχικά είπε ότι δεν γνώριζε τον 25χρονο, στη συνέχεια όμως έδωσε συμπληρωματική κατάθεση όπου και τον κατονόμασε. Ο άνδρας συνελήφθη σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Πάνω του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Το περασμένο Σάββατο ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και διαβίβασε τη δικογραφία στον ανακριτή.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top