Επίθεση με καυστικό υγρό: Αυτός είναι ο 25χρονος που συνελήφθη

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον νεαρό άνδρα

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε άνδρας με καυστικό υγρό στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη

Σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο 25χρονος, που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε έγκυο γυναίκα στην Κυψέλη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας.

Το θύμα της επίθεσης, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, κατονόμασε τον νεαρό άνδρα σε συμπληρωματική κατάθεση, που έδωσε στην αστυνομία.

Καυστικό υγρό Κυψέλη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της επίθεσης

Η 25χρονη αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της επίθεσης συναντήθηκε τυχαία με τον φερόμενο ως δράστη, με τον οποίο στο παρελθόν είχαν σχέση.

Επίθεση με καυστικό υγρό σε Κυψέλη

Ο 25χρονος, που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό σε νεαρή έγκυο γυναίκα, οδήγηκε στον εισαγγελέα / Πηγή φωτογραφίας: Intime

Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Όταν έφτασαν στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής, στην οδό Ηπείρου, ο άνδρας φέρεται να της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί, εμποτισμένο με καυστικό υγρό, προκαλώντας της εγκαύματα γύρω από το στόμα και στο πρόσωπο. 

Κατά τη σύλληψή του 25χρονου, βρέθηκε επάνω του ποσότητα ναρκωτικών κι έτσι σχηματίστηκε δικογραφία και για κατοχή παραισθησιογόνων ουσιών.

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον 25χρονο

Ο 25χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στον εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε σε βάρος του κατηγορία κακουργηματικού βαθμού.

Συγκεκριμένα, άσκησε ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και διαβίβασε την δικογραφία στον ανακριτή από τον οποίο ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top