Κορωπί φόνος: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 76χρονο που σκότωσε τον γιο του

Πώς ένας καβγάς κατέληξε σε τραγωδία

Με σκυμμένο το κεφάλι και υποβασταζόμενος εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα ο 76χρονος, ο οποίος σκότωσε χθες τον γιο του μέσα στο σπίτι τους στο Κορωπί, μετά από καβγά. 

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή. 

Έγκλημα στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του μετά από καβγά

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και γιος είχαν πολύ συχνά προστριβές. Αιτία φέρεται να ήταν το πρόβλημα αλκοολισμού του 48χρονου και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν, καθώς δεν εργαζόταν. 

Ο 76χρονος που σκότωσε τον γιο του στο Κορωπί

Το θύμα, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είχε χωρίσει και ζούσε μαζί με τον πατέρα και τον μεγαλύτερο αδελφό του, ενώ μετά τον θάνατο της μητέρας του, το πρόβλημα με το αλκοόλ έγινε ακόμα μεγαλύτερο. 

Κατά τη διάρκεια ενός ακόμα καβγά, ο 76χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, φέρεται να πήρε την καραμπίνα και να πυροβόλησε τον γιο του. Όταν μάλιστα συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία λέγοντας:

«Πυροβόλησα τον γιο μου ελάτε να με συλλάβετε».

Ο 76χρονος που σκότωσε τον γιο του στο Κορωπί οδηγείται στον εισαγγελέα

Γείτονες και γνωστοί που μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψαν τον δράστη ως έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε ενοχλήσει ποτά. Εργαζόταν χρόνια στο ξυλουργείο που διατηρούσε, φρόντιζε ο ίδιος την κατάκοιτη σύζυγό του και πήγαινε συχνά στην εκκλησία. 

Έγκλημα Κορωπί: «Υπόδειγμα οικογενειάρχη ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του»

Όμως τα προβλήματα του γιου του δεν μπορούσε να τα αντιμετωπίσει και οι καβγάδες που είχαν συχνά, τελικά κατέληξαν σε τραγωδία. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top