Έγκλημα Κορωπί: «Υπόδειγμα οικογενειάρχη ο πατέρας που σκότωσε τον γιο του»

Ο θάνατος της μητέρας του θύματος, η ανεργία και η διέξοδος στο αλκοόλ

Οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα σήμερα στο Κορωπί, όταν συνταξιούχος ξυλουργός ομολόγησε ότι σκότωσε με καραμπίνα τον άνεργο γιο του, με τον οποίο είχε καθημερινούς καβγάδες. 

Έγκλημα στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του μετά από καβγά

Όπως αποκαλύπτει ο Γιάννης Ευσταθίου στο ρεπορτάζ του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν κοινό μυστικό οι συχνοί καβγάδες πατέρα και γιου στην ήσυχη γειτονιά της οδού Αναγνώστου. Σήμερα το πρωί, η κατάσταση έφτασε για άλλη μια φορά στα άκρα. Ο ανάπηρος συνταξιούχος ξυλουργός άρπαξε την καραμπίνα του και πυροβόλησε τον 48χρονο άνεργο γιο του στην κοιλιά. Μόλις συνειδητοποίησε τι έκανε, πήρε τηλέφωνο στην αστυνομία.

Έγκλημα Κορωπί: «Υπόδειγμα οικογενειάρχη ο παιδοκτόνος»

Ο 73χρονος ξυλουργός, που ήταν υπόδειγμα οικογενειάρχη, όπως λένε οι γείτονες, με τη μικρή του σύνταξη και τις περιστασιακές δουλειές συντηρούσε και τους δυο γιους του.

Η μακροχρόνια ανεργία του θύματος φαίνεται ότι ήταν η αιτία του κακού. Βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του, τον συντηρούσε ο πατέρας του, όμως είχαν συνεχείς προστριβές, καθώς φαίνεται να ζητούσε όλο και περισσότερα.

Ο 48χρονος, που άφησε πίσω του δύο παιδιά 13 και 16 ετών, έγινε πιο εριστικός – όπως λένε οι γείτονες- από τότε που πέθανε η παράλυτη μητέρα του. Συντετριμμένος από τον θάνατό της καθώς την υπεραγαπούσε, έψαχνε διέξοδο στο ποτό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top