Συγκλονίζει ο σύζυγος της εγκύου που πέθανε μαζί με το αγέννητο παιδί της

«Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε ότι υποφέρει»

Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της εγκύου που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της αποδίδεται σε αιμορραγία.

Τι έδειξε η νεκροτομή για την έγκυο που πέθανε μαζί με το αγέννητο μωρό της

Το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε δύο μήνες περίμεναν το μωράκι τους, το οποίο «χάθηκε» και αυτό μαζί με τη μητέρα του. Ο Κώστας πήγε την έγκυο γυναίκα του την Τετάρτη με πόνους στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και χθες το μεσημέρι την οδήγησε μαζί με το αγέννητο παιδί τους στην τελευταία τους κατοικία.

«Έφυγε άδικα πάνω στις μεγαλύτερες χαρές της. Εγώ θέλω να κάνω ό,τι θα έκανε η ίδια. Η ίδια δε θα άφηνε να περάσει έτσι όλο αυτό. Αυτό το κάνω για τη μνήμη της. Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να δικαιωθεί»

Όπως είπε ο σύζυγος της, η 37χρονη Δέσποινα σφάδαζε από τους πόνους, ήταν μούσκεμα στον ιδρώτα, δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της και είχε τάσεις λιποθυμίας . Την πήγε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της έδωσε ένα κινητό για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί της. Ζήτησε επανειλημμένα να μείνει στο πλευρό της μέσα στον θάλαμο αλλά δεν τον άφησαν. 

νεκρή έγκυος

Όταν επικοινώνησε μαζί της τού είπε ότι οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που μίλησε μαζί της. Ύστερα από λίγη προσπάθησε ξανά να επικοινωνήσει μαζί της αλλά μάταια.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τη μια στιγμή μιλούσαμε στο τηλέφωνο και την άλλη δεν υπήρχε και ότι δεν μπορούσα να είμαι δίπλα της, να της κρατήσω το χέρι, να ειδοποιήσω κάποιον»

Τελικά ενημερώθηκε για τον χαμό της συζύγου και του παιδιού τους την επόμενη μέρα το πρωί όταν πήγε στο νοσοκομείο να παραδώσει τον ιατρικό φάκελο που τού είχαν ζητήσει οι γιατροί.

«Μου είπαν ότι έγινε ρήξη μήτρας και αυτό υπήρχε στο ιστορικό της ότι είχε κάνει μια επέμβαση που χρειαζόταν για να μείνει έγκυος. Τους το είχαμε πει, τους το έλεγε και η ίδια. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι τη μια στιγμή μιλούσαμε στο τηλέφωνο και την άλλη δεν υπήρχε και ότι δεν μπορούσα να είμαι δίπλα της, να της κρατήσω το χέρι, να ειδοποιήσω κάποιον», είπε με λυγμούς.

Σε αιμορραγία αποδίδεται ο θάνατός της

Σύμφωνα με τη νεκροτομή, τα αιτία θανάτου της άτυχης Δέσποινας ήταν η αιμορραγία. Ο ιατροδικαστής επεσήμανε ότι έχει σταλεί υλικό και από τη θανούσα και από το έμβρυο για πλήρη ιστολογικό και τοξικολογικό έλεγχο, ώστε για να διαπιστωθεί και η γενεσιουργός αιτία της αιμορραγίας.

Στη συνέχεια θα γίνουν όλα όσα προβλέπονται και από την πλευρά του νοσοκομείου και από τον εισαγγελέα εφόσον διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top