Καυστικό υγρό Κυψέλη: Στο μικροσκόπιο παλιός γνώριμος της 25χρονης

Θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψή του

Η 25χρονη κατήγγειλε ότι της επιτέθηκε άνδρας με καυστικό υγρό στην οδό Ηπείρου στην Κυψέλη. Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star (13/04)

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σύντομα η 25χρονη έγκυος, η οποίας το βράδυ της Κυριακής δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη από άγνωστο άνδρα. Οι αρχές έχουν βάλει στο στόχαστρο έναν παλιό γνώριμο του θύματος, τον οποίο θεωρούν βασικό ύποπτο.

Η γυναίκα, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από την Κυριακή με ελαφρά εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού γύρω από το στόμα και τα μάγουλά της. 

Κυψέλη: Έγκυος η γυναίκα που δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό

Εξετάστηκε επίσης ειδικό πλαστικό χειρουργό, ο οποίος έκρινε πως τα εγκαύματά της μπορούν να επουλωθούν με ιατρική αγωγή και όχι με χειρουργική επέμβαση. 

Πού στρέφονται οι έρευνες για την επίθεση με καυστικό υγρό

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν το κίνητρο της επίθεσης να ήταν προσωπικές διαφορές με ανθρώπους από τον κοινωνικό της κύκλο. 

Η ίδια κατήγγειλε ότι το βράδυ της Κυριακής, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα της κι ένας άνδρας της επιτέθηκε, τοποθετώντας πάνω στο πρόσωπό της ένα πανί εμποτισμένο με άγνωστο προς το παρόν καυστικό υγρό. 

Από τα λίγα που κατάφερε να πει στους αστυνομικούς, καθώς τα εγκαύματα γύρω από το στόμα της δεν της επιτρέπουν να μιλήσει, φαίνεται πως ο δράστης ήταν γνωστός της από το παρελθόν. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι δεν εμπλέκεται με το οικογενειακό της περιβάλλον αλλά ούτε με την εγκυμοσύνη της.

Επίθεση με καυστικό υγρό: Μυστήριο γιατί βρισκόταν τέτοια ώρα στην Κυψέλη

Την ίδια ώρα αναπάντητο παραμένει το ερώτημα για το τι έκανε τόσο αργά το βράδυ στα Τουρκοβούνια η 25χρονη και γιατί δεν τήρησε την απαγόρευση κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί εκτιμούν πως η κοπέλα δεν έχει πει όλη την αλήθεια και πως κατά πάσα πιθανότητα είχε δώσει ραντεβού με τον άνδρα που της επιτέθηκε παρά το γεγονός ότι είναι έγκυος. 

Η περιοχή της Αγίας Κυριακής στην Άνω Κυψέλη, όπου σημειώθηκε η επίθεση είναι ένα ερημικό σημείο, το οποίο δεν προσφέρεται για μοναχικές βόλτες κατά τις βραδινές ώρες, πόσο μάλλον από εγκύους, ενώ βρίσκεται αρκετά μακριά από το σημείο που μένει η 25χρονη με τον σύντροφό της.

Πληροφορίες επίσης αναφέρυν ότι πριν από δύο μήνες η γυναίκα είχε προσαχθεί στις αστυνομικές αρχές για συγκεκριμένο αδίκημα. 

Πάντως οι αστυνομικοί που διεξάγουν τις έρευνες πιστεύουν ότι τις επόμενες ώρες θα καταφέρουν να συλλέξουν όλα τα στοιχεία και να φτάσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη. 

Τέλος περιμένουν τα αποτελέσματα από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το είδος του καυστικού υγρού που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για ένα οικιακό χημικό κι όχι για βιτριόλι, που είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση εναντίον της Ιωάννας στην Καλλιθέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top