Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο με τους εκτελεστές του δημοσιογράφου

Φαίνεται να επιβαίνουν σε σκούτερ και να φορούν κράνος και full face

Βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας κατοικίας στον Άλιμο, εξασφάλισε το δελτίο ειδήσεων του Star, στο οποίο φέρονται να απαθανατίζονται οι δύο εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ.

Mόνο στο Star: «Είδα τον εκτελεστή του Γιώργου Καραϊβάζ»

Πρόκειται για δύο αναβάτες σε σκούτερ που φορούν κράνος και full face κουκούλα, των οποίων οι περιγραφές ταιριάζουν απόλυτα με τις μαρτυρίες. Το σημείο μάλιστα, από το οποίο έχει ληφθεί η εικόνα, απέχει μόλις λίγα μέτρα από το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο αστυνομικός συντάκτης, το μεσημέρι της Παρασκευής 9/4.

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/539276/dolofonia-karaibaz-anatrixiastikh-anarthsh-ths-adelfhs-toy

Αυτοί φέρονται να είναι οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ σύμφωνα με τις μαρτυρίες

Το εν λόγω βίντεο έχει στην κατοχή της η Ελληνική Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να απομονώσει τα καρέ για να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην ταυτότητα των δραστών της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή ενός υπαλλήλου του δήμου που είδε καρέ καρέ την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ. Όπως αποκάλυψε χθες στον δημοσιογράφο του Star,  Βαγγέλη Γκούμα, βρισκόταν ελάχιστα μέτρα μακριά και είδε τον εκτελεστή του δημοσιογράφου. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που ειδοποίησε πρώτος την αστυνομία.

Γιώργος Καραϊβάζ: Το οργανωμένο έγκλημα πίσω από τη δολοφονία του;

«Ακούσαμε έναν ήχο όπως κάνει η εξάτμιση όταν σκάει και καταλάβαμε ότι ήταν πυροβολισμός. Σηκώθηκα, έκανα δύο βήματα για να δω τι συμβαίνει και από πού έρχεται ο ήχος. Βλέπω έναν άνθρωπο να πέφτει με το πρόσωπο στο πεζοδρόμιο. Αυτό που είδα ήταν ο εκτελεστής από πάνω. Χακί φορούσε. Το όπλο ήταν παρατεταμένο και στην άκρη του είχε έναν εξάρτημα σαν σιγαστήρα. Συνέχιζε να ρίχνει από πάνω στο θύμα», περιέγραψε στην κάμερα του Star o αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως είπε ο μάρτυρας, ο εκτελεστής φορούσε κουκούλα με χοντρή πλέξη full face, μπότες και γάντια, ενώ του έκανε εντύπωση ότι ήταν πολύ άνετος και ήρεμος. 

Αδελφή Καραϊβάζ: «Ψυχή μου, δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι»

Στο μεταξύ, στη Δράμα η οικογένειά του είπε το τελευταίο αντίο στον αγαπητό δημοσιογράφο, σε κλίμα οδύνης. Συντετριμμένες είναι η μητέρα του, η σύζυγος και η αδελφή του Γιώργου Καραϊβάζ και βέβαια, ο 20χρονος γιος του. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο άνθρωπος τους «έφυγε» από τη ζωή τόσο άδικα και με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Δείτε ολόκληρο το Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top