Αδελφή Καραϊβάζ: «Ψυχή μου, δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι»

Εξετάζονται τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας και τα προσωπικά του αρχεία

Το τελευταίο αντίο στον αγαπητό σε όλους αστυνομικό συντάκτη, Γιώργο Καραϊβάζ, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, λένε σήμερα οι δικοί του άνθρωποι, στην Καλλίφυτο Δράμας.

Γιώργος Καραϊβάζ: Σήμερα στη Δράμα η κηδεία του αστυνομικού συντάκτη

Η κηδεία του θα τελεστεί στο παρεκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, λίγο έξω από την κοινότητα, στις 15:00 το μεσημέρι, με τους παρευρισκόμενους να είναι ελάχιστοι, λόγω και των αυστηρών μέτρων για την πανδημία. 

Ο Γιώργος Καραϊβάζ

Ο Γιώργος Καραϊβάζ

Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δεν μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…

Τον Γιώργο Καραϊβάζ θα αποχαιρετήσουν η γυναίκα και ο γιος του, η μητέρα του και η αδελφή του που ήρθε από το εξωτερικό. Όπως μετέδωσε στην εκπομπή του Open, ο δημοσιογράφος του Star Βορείου Ελλάδος, Θανάσης Φυλακτός, συγκλονίζει με την ανάρτησή της η αδελφή του δημοσιογράφου. Γράφει χαρακτηριστικά: «Αγόρι μου, αδελφούλη μου, δεν μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι».

Ζήνα Κουτσελίνη για Καραϊβάζ: «Ήταν η αγκαλιά του αδερφού που αναζητούσα»

Αναζητούν απαντήσεις στα βίντεο από κάμερες ασφαλείας 

Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν στην κατοχή τους κι εξετάζουν τα βίντεο που αποκαλύπτουν τις κινήσεις των δολοφόνων του Γιώργου Καραϊβάζ. Στο μικροσκόπιο των ερευνών είναι και το σκούρου χρώματος σκούτερ, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. 

Το αυτοκίνητο του Γιώργου Καραϊβάζ μεταφέρθηκε σε ειδικό αποστειρωμένο θάλαμο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπου θα ακτινογραφηθεί, προκειμένου να εξεταστεί και η περίπτωση τοποθέτησης GPS TRACKER στο όχημά του, προκειμένου οι δράστες να γνωρίζουν τις κινήσεις του και κυρίως την ακριβή ώρα άφιξής του στο σημείο όπου είχε στηθεί η δολοφονική ενέδρα. 

Mόνο στο Star: «Είδα τον εκτελεστή του Γιώργου Καραϊβάζ»

Λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ- φωτογραφία Eurokinissi

Λουλούδια στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ- φωτογραφία Eurokinissi

Στο μικροσκόπιο ο φορητός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του

Ο φορητός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο του Γιώργου Καραϊβάζ βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια επίσης. Εξετάζονται κλήσεις, μηνύματα, email, δημοσιεύματα που αφορούν υποθέσεις που ερεύνησε και δημοσιοποίησε ο άτυχος δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός αφότου δέχτηκε 10 σφαίρες στο σώμα και το κεφάλι. Όλα δείχνουν πως οι δράστες ήθελαν να τον σκοτώσουν. Η δολοφονία του έχει συγκλονίσει Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να επισπεύσει τις έρευνες για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υποσχέθηκε πως θα βρεθούν οι ένοχοι.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top