Mόνο στο Star: «Είδα τον εκτελεστή του Γιώργου Καραϊβάζ»

Συγκλονίζει η περιγραφή της δολοφονίας του άτυχου δημοσιογράφου

Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του αυτόπτη μάρτυρα της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, στον δημοσιογράφο του Star Βαγγέλη Γκούμα 
 

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός υπαλλήλου του δήμου που είδε καρέ καρέ την εν ψυχρώ εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ. Όπως αποκαλύπτει στον δημοσιογράφο του Star,  Βαγγέλη Γκούμα, βρισκόταν ελάχιστα μέτρα μακριά και είδε τον εκτελεστή του δημοσιογράφου. Ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που ειδοποίησε πρώτος την αστυνομία.

Δείτε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, εκελέστηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, χθες το μεσημέρι.

Γιώργος Καραϊβάζ: Το οργανωμένο έγκλημα πίσω από τη δολοφονία του;

«Ακούσαμε έναν ήχο όπως κάνει η εξάτμιση όταν σκάει και καταλάβαμε ότι ήταν πυροβολισμός. Σηκώθηκα, έκανα δύο βήματα για να δω τι συμβαίνει και από πού έρχεται ο ήχος. Βλέπω έναν άνθρωπο να πέφτει με το πρόσωπο στο πεζοδρόμιο. Αυτό που είδα ήταν ο εκτελεστής από πάνω. Χακί φορούσε. Το όπλο ήταν παρατεταμένο και στην άκρη του είχε έναν εξάρτημα σαν σιγαστήρα. Συνέχιζε να ρίχνει από πάνω στο θύμα», περιγράφει στην κάμερα του Star o αυτόπτης μάρτυρας.

«Ο εκτελεστής είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του»

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τον πυροβόλησαν με 10 σφαίρες!

«Φορούσε κουκούλα με χοντρή πλέξη full face. Δε φαινόταν τίποτα. Είδα ότι φορούσε μπότες και γάντια. Μετά ανέβηκε στο σκουτεράκι και έφυγαν με κατεύθυνση προς την Γεωργίου Παπανδρέου», προσθέτει.

«Ο εκτελεστής του Γιώργου Καραϊβάζ ήταν ήρεμος»

«Μου έκανε εντύπωση που ο εκτελεστής ήταν πολύ άνετος και ήρεμος. Σαν να έκανε κάτι καθημερινό. Με τον άλλον δεν μίλησαν καθόλου», τονίζει μεταξύ άλλων ο αυτόπτης μάρτυρας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top