Ο Γιάννης Μαρακάκης στο Star για το ριφιφί στο Ψυχικό

Τι είπε ο δικηγόρος των θυμάτων της διάρρηξης στις θυρίδες της τράπεζας

Ανοίγουν τα στόματα για την υπόθεση του μεγάλου ριφιφί στις θυρίδες της τράπεζας στο Ψυχικό.

Θυρίδες Χαλάνδρι: Προφυλακιστέος για τη ληστεία ο σύζυγος της Καμπουρέλη

Έρχονται πληροφορίες ότι οι αρχές ερευνούν αυτή την στιγμή ένα νέο σημείο όπου μπορεί να βρίσκονται τα κλοπιμαία, ενώ βρίσκονται κοντά και στην ταυτοποίηση δεύτερου dna σε αντικείμενο που βρέθηκε στις θυρίδες. 

Ο διακεκριμένος δικηγόρος των θυμάτων της διάρρηξης, Γιάννης Μαρακάκης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του κεντρικού δελτίου του Σαββατοκύριακου του Star:

«Οι αστυνομικοί ερευνούν πιθανά σημεία στα οποία θα μπορούσε να είναι κρυμμένα στοιχεία ενός δεύτερου DNA. Όπως επίσης, ερευνούν και τον ευρύτερο κύκλο του φερόμενου ως δράστη για να αποκλείσουν ή να βρεθούν μπροστά σε κλεπταποδόχο… Θεωρώ ότι είναι αυτονόητο ότι θα υπάρχουν συνεργοί… Ενημερώθηκα και εγώ σήμερα ότι η αστυνομία ερευνά ακόμα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία έχουν περάσει να δώσουν εξηγήσεις και να ανακριθούν. Νομίζω ότι ο κύκλος των προσώπων θα διευρυνθεί».

Να σημειωθεί ότι προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός που κατηγορείται για το ριφιφί. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 58χρονο αφορούν το κακούργημα των διακεκριμένων κλοπών κατ' εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top