Θυρίδες Χαλάνδρι: Προφυλακιστέος για τη ληστεία ο σύζυγος της Καμπουρέλη

Τι υποστήριξε στην απολογία του

Προφυλακιστέος ο 58χρονος κατηγορούμενος για τη ληστεία σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι. Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 26/3.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 58χρονος επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός που κατηγορείται για το ριφιφί σε θυρίδες σε τράπεζα στο Χαλάνδρι.

Ριφιφί Ψυχικό: Στον ανακριτή ο 58χρονος - Καταθέτει και η Τέτα Καμπουρέλη

Παρά τους ισχυρισμούς του, ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη που είναι στο πλευρό του, δεν κατάφερε να πείσει κατά την απολογία του τον ανακριτή και κρίθηκε αναγκαία η προφυλάκισή του.

Τέτα Καμπουρέλη

Στο πλευρό του άντρα της η Τέτα Καμπουρέλη. Eurokinissi

Ψυχικό: Σύζυγος γνωστής celebrity ο διαρρήκτης των θυρίδων που συνελήφθη

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 58χρονο αφορούν το κακούργημα των διακεκριμένων κλοπών κατ' εξακολούθηση και τα πλημμελήματα της απείθειας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ψυχικό: Ο ιδρώτας και η τσάντα του οδήγησαν στη σύλληψη του επιχειρηματία

σύζυγος Καμπουρέλη

Στον ανακριτή ο 58χρονος επιχειρηματίας που κατηγορείται για τη ληστεία σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι. Eurokinissi

Ριφιφί Χαλάνδρι: «Αθώος» δηλώνει ο κατηγορούμενος

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο ανακριτικό γραφείο λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι και σύμφωνα με την υπεράσπιση του, αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται, αμφισβητώντας τα στοιχεία που τον έφεραν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ριφιφί Ψυχικό: «Χρεώνουν την υπόθεση στον άντρα μου», λέει η Καμπουρέλη

Μέσω δήλωσης των συνηγόρων του, Αντώνη Βουλγαράκη και Βασίλη Σερεμέτη, ο 58χρονος γνωστοποίησε ότι με την απολογία του θα τοποθετηθεί η υπόθεση «στην σωστή της βάση» ενώ διαμαρτυρήθηκε για την διαπόμπευση του ίδιου και της οικογένειας του, ζητώντας να γίνει σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας.

Ο κατηγορούμενος έχει υποβάλει απολογητικό υπόμνημα στον δικαστικό λειτουργό, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, αναπτύσσει τους λόγους από τους οποίους, όπως υποστηρίζει, προκύπτει ότι δεν έχει καμία σχέση με την διάρρηξη των επίμαχων τεσσάρων θυρίδων. Σκοπεύει μάλιστα να ορίσει τεχνικό σύμβουλο προκειμένου να αμφισβητήσει το εύρημα της Αστυνομίας, σύμφωνα με την οποία εντοπίστηκε βιολογικό υλικό του σε μία από τις θυρίδες.

Η πλευρά του 58χρονου φέρεται να υποστηρίζει ότι το εν λόγω υλικό, το οποίο αφορά στίγμα ιδρώτα, εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί, το οποίο, κατά την υπεράσπιση, δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία και δεν έχει κατασχεθεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top