«Έχασαν» το 19 μηνών παιδί τους σε τροχαίο και οι ίδιοι επέζησαν

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες τους για το τραγικό συμβάν έναν χρόνο μετά

Συγκλονίζουν οι γονείς που έχασαν το μωρό τους σε τροχαίο. Τι λέει ο δικηγόρος του. Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σοκάρουν τα λόγια δύο άτυχων γονιών, του Τάσου και της Φωτεινής, που «έχασαν» το μόλις 19 μηνών αγοράκι τους σε τροχαίο τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Εθνική Οδό Πάτρας – Πύργου. Οι ίδιοι επέζησαν και έμειναν πίσω να θρηνούν το μωρό τους.

Τραγωδία στην Πατρών-Πύργου: Nεκρό βρέφος μετά από μετωπική σύγκρουση

Όλα συνέβησαν σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο όχημα. Ο πατέρας, όπως περιέγραψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δεν πρόλαβε να αντιδράσει και το μόνο που είδε ήταν τα φώτα ενός αυτοκινήτου που κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. 

Συνελήφθη 26χρονος για το τροχαίο με το νεκρό βρέφος

«Το μόνο που θυμάμαι είναι τα φώτα του αυτοκινήτου που ερχόταν κατά πάνω μας. Πίστευα ότι κακό είχε συμβεί στο παιδί»

Όταν ξύπνησε και αυτός και η σύζυγός του στο νοσοκομείο δεν ήξεραν ότι το μωρό τους δεν είναι πια στη ζωή. Συγγενείς και γιατροί τους έκρυψαν για λίγο τη θλιβερή αλήθεια λόγω της κατάστασης της υγείας τους. Μάλιστα, τα τραύματά τους από το τροχαίο ήταν τόσο σοβαρά που δεν μπόρεσαν να αποχαιρετήσουν τον μονάκριβό τους στην τελευταία του κατοικία.

τροχαίο μωρό

Ο μόλις 19 μηνών Δημητράκης έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο. Αλήθειες με τη Ζήνα

«Μας έλεγαν ότι το παιδί είναι καλά και ότι είχε χτυπήσει ελαφρά. Δεν μας είχαν πει τι έχει συμβεί. Μας ενημέρωσε ψυχολόγος για τον θάνατο του παιδιού μας»

Οι μέρες μετά το τροχαίο κυλάνε βασανιστικά για τους δύο γονείς. Μέχρι σήμερα δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον χαμό του παιδιού τους. Ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι μια κακιά στιγμή τους στέρησε το αγγελούδι της.

«Δεν υπάρχει βράδυ που έχουμε πάει για ύπνο και δεν είδαμε στο όνειρό μας το παιδί μας. Κάθε μέρα είναι χειρότερη»

Οι «κόντρες» αυτοκινήτων νεαρών υπαίτιοι του δυστυχήματος;

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Κωλέττης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε για το τραγικό περιστατικό.

Όπως ανέφερε, δύο νεαροί ηλικίας 20 έως 30 ετών, έκαναν αυτοσχέδιους αγώνες στον δρόμο «καρμανιόλα» που συνέβη το μοιραίο. Ένας εξ΄αυτών φέρεται να ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και προσέκρουσε στο αμάξι της άτυχης οικογένειας.

Ο μικρός αν και ήταν δεμένος σε ειδικό καρεκλάκι για παιδιά δεν άντεξε τη σφοδρή σύγκρουση και κατάληξε μετά από κακώσεις στον αυχένα. 

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, η υπόθεση εκκρεμεί και το δικαστήριο αναμένεται να κρίνει την ποινή ή αθώωσή τους. Οι ίδιοι δηλώνουν αθώοι. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top