Κορωνοπάρτι σε κτίριο της Ηelexpo, δίπλα στο Mega εμβολιαστικό κέντρο!

Τι λέει ο Χαρδαλιάς για το πάρτι που στήθηκε δίπλα στην Πολιτική Προστασία

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κατέγραψε πάρτι την Τσικνοπέμπτη στο πίσω μέρος του κτιρίου της Helexpo, όπου στεγάζεται το Mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας.

Το γλέντι στήθηκε στο πίσω μέρος της Helexpo την Τσικνοπέμπτη. Όσοι συμμετείχαν, τουλάχιστον 10, έβγαλαν καρέκλες στη βεράντα , χόρεψαν, ενώ οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκα. Όλα αυτά την ώρα που στο μπροστινό μέρος του κτιρίου εμβολιάζονταν συμπολίτες τους. Το πάρτυ έγινε σε ένα μπαλκόνι που βρίσκεται πίσω από την Helexpo, γι’ αυτό κι δεν έγινε ορατό από την Λεωφόρο Κηφισίας. 

Όλο το ημερολόγιο για το άνοιγμα της αγοράς 

Κόντρα Χαρδαλιά- Ηλιόπουλου για το πάρτι στην Helexpo 

Το γλέντι έχει στηθεί δίπλα ακριβώς από το κτίριο όπου στεγάζεται η Πολιτική Προστασία. Ο Νίκος Χαρδαλιάς με μια ανάρτηση του στο facebook διευκρινίζει για τους «απαράδεκτους» όπως τους αποκαλεί που έκαναν το πάρτι:

«Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ένας χώρος της πρώην Helexpo, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι απαράδεκτα είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας».

Επεισόδια στη Νέα Σμύρνη: «Θα σας γράψουμε γιατί έτσι θέλουμε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Συριζα αντέδρασε στην ανάρτηση του Υφυπουργού Προστασίας, αναφέροντας  ότι ο κ. Χαρδαλιάς παραδέχθηκε οτι το κορωνογλέντι που στο κτίριο που στεγάζεται το Υπουργείο του είναι αληθινό.
«Περιμένουμε από την κυβέρνηση να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι.Το ένα συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Χαρδαλιάς κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για περιοριστικά μέτρα, την ώρα που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το κτίριο του Υπουργείου του» δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος. 

Άρση Lockdown: Τι λένε κορυφαίοι επιστήμονες για το άνοιγμα της αγοράς;

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γραφεία όπου έγινε το γλέντι  έχουν  παραχωρηθεί στις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ. Αυτοκίνητα τους, μάλιστα, ήταν σήμερα παρκαρισμένα κάτω από το μπαλκόνι που έγινε το γλέντι.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top