Κουφοντίνας: Του έκαναν ανάνηψη μετά από εισαγγελική εντολή

Σε κρίσιμη κατάσταση ο απεργός πείνας

Δείτε στο βίντεο την ανακοίνωση που έβγαλαν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα οι συγγενείς των θυμάτων της 17Ν

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια παρουσίασε ο απεργός πείνας και καταδικασμένος για συμμετοχή στη «17 Νοέμβρη» Δημήτρης Κουφοντίνας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας. «Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση», ενώ έγιναν «όλες οι απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών».

Κουφοντίνας: «Το κάπνισμα είναι ένας από τους λόγους για τη μεταγωγή του»

Όπως αναφέρει σε ιατρικό ανακοινωθέν,  το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών. 

Ολόκληρο το ιατρικό ανακοινωθέν

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας, προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας».

Νικολάου: Τον Σεπτέμβριο ο Κουφοντίνας μπορεί να κάνει αίτηση αποφυλάκισης

Υπενθυμίζεται ότι ο πολυισοβίτης κάνει απεργία πείνας για 56η μέρα και δίψας για 12η, προκειμένου να γίνει δεκτό το αίτημά του να μεταχθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top