Σεισμός στην Ελασσόνα: Συγκέντρωση χρημάτων και τροφίμων - Πώς να βοηθήσετε

Μία κίνηση συμπαράστασης για τους σεισμόπληκτους από τον Ερυθρό Σταυρό

Τα 250 από τα 400 σπίτια στο Δαμάσι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές- ρεπορτάζ κεντρικού δελτίου Star

Η αλλεπάλληλη σεισμική δραστηριότητα «χτυπά» τους κατοίκους της Ελασσόνας και των γύρω περιοχών, που ήδη έχουν δει πολλά από τα σπίτια να έχουν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές. Εκτός από τον σεισμό των 6 Ρίχτερ της 3ης Μαρτίου, ένας ακόμη μεγέθους 5,9 Ρίχτερ, «εκτονώθηκε» χθες το βράδυ στην περιοχή. 

Κινητοποίηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις εκτεταμένες καταστροφές από τον σεισμό στην Ελασσόνα- πηγή Ε.Ε.Σ

Σεισμός Ελασσόνα: Σε κατάσταση ανάγκης Φαρκαδόνα, Τύρναβος και Ποταμιά

Σε συνέχεια της μεγάλης κινητοποίησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις εκτεταμένες καταστροφές που προκάλεσαν οι επανειλημμένες σεισμικές δονήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, ο Ε.Ε.Σ. αναπτύσσει μία ακόμη κίνηση συμπαράστασης των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας. 

Σεισμός Ελασσόνα: Νέα σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 Ρίχτερ!

Για τον λόγο αυτό άνοιξε λογαριασμό τραπέζης προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων, με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέτουν τις δωρεές τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Οικονομική ενίσχυση και συλλογή τροφίμων για την Ελασσόνα- πηγή Ε.Ε.Σ

Οικονομική ενίσχυση και συλλογή τροφίμων για την Ελασσόνα- πηγή Ε.Ε.Σ

Τράπεζα: EUROBANK
Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013
IBAN: GR2602602400000300201205013

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Σεισμός –Ελασσόνα». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 36 09 825 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού www.redcross.gr.

Σπάνιο φαινόμενο «δίδυμων» σεισμών στην Ελασσόνα - «Ο κίνδυνος δεν πέρασε»

Επιπλέον, ο Ε.Ε.Σ. απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά κ.α.), προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια του για παροχή σίτισης στους πληγέντες της περιοχής, τα σπίτια των οποίων έχουν υποστεί ολική ή μερική κατάρρευση και διαβιούν προσωρινά σε ανοικτούς χώρους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top