Θρήνος στην Κρήτη για τον οπερατέρ που «έφυγε» από κορωνοϊό

Ήταν πατέρας ενός κοριτσιού - Συγκινεί ο δίδυμος αδερφός του

Θρήνος στην Κρήτη για τον χαμό ενός πατέρα 42 ετών. Ο Γιώργος Λιακάκης ήταν ένας μάχιμος οπερατέρ, ο οποίος πάλεψε σκληρά για να ζήσει, όμως τον νίκησε ο κορωνοϊός

«Ήμασταν μαζί πριν καν γεννηθούμε» είπε χαρακτηριστικά ο δίδυμος αδερφός του, ο οποίος κάνει λόγο για έναν υπέροχο άνθρωπο με ήθος, μαχητικότητα και όρεξη για ζωή. «Μου έλεγε ότι αν δεν ήταν η κρίση θα έφτανε πολύ ψηλά. Ήταν η ζωή του αυτή η δουλειά» είπε.

Κορωνοϊός: 1.176 νέα κρούσματα στη χώρα - Πάνω από 400 οι διασωληνωμένοι

Ο Γιώργος Λιακάκης είχε συνεργαστεί με όλα τα κανάλια της Κρήτης και όχι μόνο. Ο 42χρονος ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού επτά ετών. Κόλλησε κορωνοϊο περίπου πριν μια εβδομάδα και τα συμπτώματα αρχικά ήταν ήπια.

Είχε κάνει και ανάρτηση όταν έμαθε ότι βγήκε θετικός και ήταν αισιόδοξος. Όσο περνούσαν όμως οι μέρες, η κατάστασή του επιδεινωνόταν. Διασωληνώθηκε και λίγες ωρες μετά κατέληξε.

Σύνμφωνα με το Βενιζέλειο Νοσοκομείο είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Ο δίδυμος αδερφός του είχε μιλήσει μαζί του όσο ήταν στο νοσοκομείο. «Με έπαιρνε και μου έλεγε πονάω, δεν μπορώ να πάρω αναπνοή». Όπως είπε δεν είχε καλό προαίσθημα, και αυτό επιβεβαιώθηκε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top