Υψηλόβαθμο στέλεχος δημόσιας αρχής καταγγέλθηκε για παρενόχληση

Τι είπε ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Θέμης Σοφός

Υπηρεσιακή λειτουργός κατήγγειλε υψηλόβαθμο στέλεχος δημόσιας αρχής για εργασιακή εκμετάλλευση, χρησιμοποιώντας σεξουαλική παρενόχληση.

Η αντιδικία ανάμεσα στα δύο πρόσωπα ξεκίνησε πριν από χρόνια. Μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου, η γυναίκα μίλησε για ό,τι της συνέβη στον εργασιακό της χώρο. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Θέμης Σοφός, υποστήριξε πως η γυναίκα έχει υποστεί «μια βάναυση προσέγγιση με εκμετάλλευση της εργασιακής εξάρτησης, μέσα από την ιεραρχία που έχει αυτή η υπηρεσία».

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα ευαίσθητη υπόθεση, καθώς το υψηλόβαθμο στέλεχος της υπηρεσίας εκμεταλλευόταν την υπάλληλο χρησιμοποιώντας στοιχεία σεξουαλικής βίας. «Όταν στέλνεις την υφισταμένη αξιωματούχο σε πράξεις οι οποίες ανάγονται στο καθήκον της με κύριο στόχο να υπάρξει ενδεχομένως μια συνέρευση, αντιλαμβάνεστε το μέγεθος της προσβολής που προξενείται εκείνη τη στιγμή» είπε ο δικηγός της.

Σύμφωνα με τον κ. Σοφό, οι πιεστικές προσεγγίσεις ξεκίνησαν από το 2015, για τις οποίες υπάρχουν φωτογραφικά στοιχεία από συνομιλίες αλλά και μάρτυρες. «Όλα βρίσκονται στα χέρια της Δικαιοσύνης» είπε ο δικηγόρος της γυναίκας.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top