Πάτρα: Οδηγός έκανε όπισθεν και τραυμάτισε σοβαρά πεζό

«Από θαύμα ζει ο αδερφός μου»

Δείτε το ρεπορτάζ του Star για το συμβάν - Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πάτρα, όταν ένας οδηγός έκανε όπισθεν, χτύπησε πεζό και τον τραυμάτισε σοβαρά. Πρόκειται για έναν 36χρονο επιχειρηματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά κατάγματα.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο αδερφός του τραυματία είπε «από θαύμα ζει ο αδερφός μου».
Την τρομακτική σκηνή κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Το περιστατικό συνέβη στην βιομηχανική περιοχή της Πάτρας στις 3 Φεβρουαρίου. Οι τρεις άνδρες καθάριζαν χόρτα έξω από την επιχείρησή τους, όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους.

«Ο οδηγός βάζει όπισθεν, γυρίζει πίσω και κατεβαίνει κάτω με τσαμπουκά και λέει ότι του γρατζούνησαν το αμάξι με πέτρες. Ο αδερφός μου δεν έχει καταλάβει τίποτα, συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του» είπε ο άνδρας.

«Σε μια φάση πηγαίνει ο αδερφός μου να δει αν όντως έγινε γρατζουνιά στο αμάξι και δεν είχε γίνει τίποτα απολύτως. Μπαίνει στο αμάξι αυτός, παίρνει και φόρα, βάζει όπισθεν και όποιον πάρει ο χάρος» είπε τέλος ο αδερφός του τραυματία.

Ποινική δίωξη στον 32χρονο οδηγό

Εναντίον του 32χρονου οδηγού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη. Έχει απολογηθεί σε ανακριτή και έχει αφεθεί ελευθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι το βίντεο είναι κομμένο. «Άρχισε μια λεκτική επίθεση με φράσεις άκρως υβριστικές και δέχεται μια επίθεση ξυλοδαρμού από τα δύο άτομα. Τον πέταξαν μέσα στο αμάξι, του πέταξαν το κινητό» είπε.

Ο τραυματίας έμεινε 15 ημέρες στο νοσοκομείο και προσπαθεί να αναρρώσει από τα βαριά τραύματα που είχε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top