Διακοπές ρεύματος: Παραμένει το πρόβλημα σε επτά περιοχές

Πώς θα λάβετε αποζημίωση για τις συσκευές που χάλασαν

Ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου Μέσης Τάσης της Αττικής και σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ απομένουν κάποια μικρά τμήματα των γραμμών που έχουν υποστεί ζημιές από τη πτώση δέντρων, κυρίως στα βόρεια προάστια. 

Δροσιά: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας

Παράλληλα προχωρά η αποκατάσταση βλαβών στη Χαμηλή Τάση καθώς και μεμονωμένων παροχών.

Οι εργασίες επικεντρώνονται στις περιοχές Εκάλη, Διόνυσο, Αγ. Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο.

Κακοκαιρία «Μήδεια»: 11.000 σπίτια χωρίς ρεύμα – Πού υπάρχουν προβλήματα

Ο ΔΕΔΔΗΕ εφιστά εκ νέου την προσοχή σε όλους τους πολίτες σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ) να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την εταιρία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr) .

«Μήδεια»: Περισσότερες από 25.000 κλήσεις δέχθηκε η Άμεση Δράση την Τρίτη

Πώς θα πάρετε αποζημίωση για τις ηλεκτρικές συσκευές που χάλασαν λόγω των διακοπών ρεύματος

Όσον αφορά στις ηλεκτρικές συσκευές που καταστράφηκαν από τις διακοπές ρεύματος, ο εκπρόσωπος του ΔΣ Εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, Κ. Μασούρας μιλώντας στον ΑΝΤ1, ενημέρωσε πως υπάρχει φόρμα στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ, όπου κάθε πελάτης μπορεί να αποζημιωθεί.

Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να αποδείξει ότι καταστράφηκαν συσκευές κατά τη διακοπή του ρεύματος, παρέχοντας τα σχετικά έγγραφα. 

Δείτε εδώ αναλυτικά τα βήματα

Το έγγραφο που αναφέρει τι πρέπει να κάνουν όσοι έπαθαν ζημιές λόγω των διακοπών ρεύματος

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top