Κρήτη: Το πλακάτ εγγονού στη γιαγιά του που νοσηλεύεται με κορωνοϊό

Πήγε έξω από το νοσοκομείο και της έστειλε μήνυμα για να της δώσει δύναμη

Συγκινεί και γίνεται viral η ιστορία ενός μικρού αγοριού από το Ηράκλειο Κρήτης. Η γιαγιά του νοσηλεύεται με covid και επειδή δεν μπορεί να την επισκεφτεί, σήκωσε πλακάτ έξω από το νοσοκομείο για να της δείξει την αγάπη του και να της συμπαρασταθεί.

Αύξηση 18% στον αριθμό των διασωληνωμένων μέσα σε 12 μέρες

Με ένα πλακάτ, έξι λέξεις και πολλή αγάπη ο μικρός Νικόλας στέλνει μήνυμα συμπαράστασης στην 65χρονη γιαγιά του η οποία εισήχθη με covid και βαρύ αναπνευστικό στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηράκλειου.

Δεν μπορεί να την επισκεφτεί στον θάλαμο, στέκεται όμως έξω από το νοσοκομείο, κάτω από το δωμάτιο της για να της δώσει κουράγιο. Η μητέρα του ανέβασε το βίντεο με μια τρυφερή λεζάντα.

Το μήνυμα της μάνας από το FACEBOOK

«Από το βράδυ εκείνο η γιαγιά δεν χρειάστηκε περισσότερο οξυγόνο και η κατάσταση είναι σταθερή. Τυχαίο;  Ίσως... ίσως και όχι. Γράφω την ιστορία μου για να δώσω κουράγιο σε όσους περνούν παρόμοια κατάσταση. Ο COVID δεν είναι λέπρα, δυστυχώς υπάρχει και είναι δίπλα μας».

Αυξήθηκαν τα κρούσματα στην Κρήτη 

Στην Κρήτη έχει σημάνει συναγερμός. Μόνο χθες εντοπίστηκαν 44 νέα κρούσματα, 24 από τα οποία στο Ηράκλειο, ενώ αύξηση παρουσιάζουν και οι εισαγωγές ασθενών.  Η ροή ασθενών προς το τμήμα επειγόντων περιστατικών γενικώς έχει αυξηθεί τον τελευταίο μήνα γύρω στο 20 με 25%. 

Τα ενεργά κρούσματα που οδήγησαν σε lockdown Αχαΐα και Εύβοια


Δεν έχουν τέλος οι συγκινητικές ιστορίες του κορωνοϊού

Ο κορωνοϊός έγινε εφιάλτης και για τον Αχιλλέα. Μέχρι πριν δυο μήνες πήγαινε στη δουλειά, είχε μια φυσιολογική ζωή με τις δύο κόρες και τη σύζυγο του. Τον περασμένο Δεκέμβριο του χτύπησε ο ιός την πόρτα και από τότε μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία. 

Δείτε εδώ ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top