Στη φυλακή ο 43χρονος οδηγός λεωφορείου για τη δολοφονία συναδέλφου του

Τι υποστήριξε στην κατάθεσή του

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος οδηγός σχολικού λεωφορείου που κατηγορείται για τη δολοφονία του 64χρονου συναδέλφου του.

Δολοφονία οδηγού σχολικού λεωφορείου: Συνελήφθη ένας συνάδελφός του

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας, ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 64χρονο, αλλά ότι ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα. Επίσης, ανέφερε πως είχαν πάει να συζητήσουν στην περιοχή του Λαυρίου, μάλωσαν και ο 43χρονος τον έσπρωξε με σκοπό να τον απωθήσει. Ο 64χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο και εκείνος πανικοβλήθηκε και έφυγε. 

οδηγός λεωφορείου

Ο 43χρονος οδηγός λεωφορείου στον ανακριτή. Φωτογραφία Intime

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 15 Νοεμβρίου 2020 τα ίχνη του θύματος είχαν χαθεί. Μάταια οι συγγενείς του τον αναζητούσαν. Τελικά η σορός του εντοπίστηκε σχεδόν δύο μήνες μετά στην περιοχή Αγριλέζα Λαυρίου από περαστικούς.

Η έρευνα των αστυνομικών κατέληξε στον 43χρονο συνάδελφο του θύματος ως τον δράστη της δολοφονίας, καθώς σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, θύμα και θύτης είχαν οικονομικές διαφορές.

Συγκεκριμένα, το θύμα είχε δώσει τους κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών στον 43χρονο, επειδή δεν γνώριζε να κάνει ηλεκτρονικές συναλλαγές, όμως, ο 43χρονος φέρεται να υπεξαίρεσε και να οικειοποιήθηκε περίπου 40.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top