Ποιος είναι ο χειριστής του εκπαιδευτικού αεροσκάφους που αγνοείται

Με καταγωγή από το Ιράκ, διέμενε τα τελευταία χρόνια στην Κοζάνη

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ όπως προβλήθηκε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον χειριστή του εκπαιδευτικού αεροσκάφους, το οποίου το στίγμα χάθηκε χθες το μεσημέρι, αναζητούν οι αρχές στην περιοχή των Ιωαννίνων. 

Ιωάννινα: Συνεχίζονται οι έρευνες για το εκπαιδευτικό αεροσκάφος

Οι έρευνες συνεχίζονται σήμερα από το σημείο όπου διακόπηκαν. Επικεντρώνονται κοντά στο όρος Μιτσικέλι, στην ευρύτερη περιοχή ανάμεσα στα χωριά Μηλιωτάδες, Καβαλλάρι, Ανθρακίτης.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος απογειώθηκε  στις 11:20 το πρωί της Κυριακής, από τον αερολιμένα «Φίλιππος» στην Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα, ενώ το τελευταίο σήμα δόθηκε στις 12:29, 5 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ιωαννίνων, στην ευρύτερη περιοχή των Μηλιωτάδων στο Ανατολικό Ζαγόρι.

Ποιος είναι ο εκπαιδευόμενος πιλότος που αγνοείται

Στο διθέσιο αεροσκάφος επέβαινε μόνο ο χειριστής με καταγωγή από το Ιράκ. Πληροφορίες έκαναν λόγο για 45χρονο που είχε επαναλάβει αρκετές φορές την πτήση, ενώ σύμφωνα με το Epirustv, ο αγνοούμενος χειριστής είναι 32χρονος εκπαιδευόμενος που εκτελούσε την τελευταία του πτήση πριν την απόκτηση του πτυχίου του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο εκπαιδευόμενος πιλότος που αγνοείται ονομάζεται Αμάρ Ιμπραχήμ. Πρόκειται για έναν από τους 100 περίπου εκπαιδευόμενους πιλότους από το Ιράκ που διαμένουν στην πόλη της Κοζάνης. Μάλιστα, η πρώτη του ατομική πτήση χωρίς συνεπιβάτη είχε γίνει στις 28 Ιουλίου του 2020.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top