ΕΛΠΙΔΑ: Το «ευχαριστώ» για την αγάπη και στήριξη στο e-shop

Μεγάλη η ανταπόκριση για χάρη των παιδιών με καρκίνο

Ελπίδα

Μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και υποστήριξης στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειες τους άνοιξε για ακόμα μια φορά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, στηρίζοντας με συγκινητικό τρόπο το e-shop της «ΕΛΠΙΔΑΣ», που αποτελεί και το πιο πρόσφατο εγχείρημα του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Μέσα στους δύο πρώτους μήνες λειτουργίας του e-shop η ανταπόκριση του κόσμου, τόσο από την Αθήνα, όσο και από την επαρχία, υπήρξε εντυπωσιακή, ενώ δυναμικό «παρών» έδωσαν και οι Έλληνες της ομογένειας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και μοιράστηκαν από κάθε γωνιά του κόσμου μαζί μας την αγάπη για τα παιδιά!

Οι χιλιάδες παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν καθ’ όλη την εορταστική περίοδο αποδεικνύουν για ακόμα μια φορά πως η αγάπη πάντα βρίσκει τον τρόπο. Μπροστά στα εμπόδια και τις δυσκολίες που η πανδημία έχει επιβάλει στην επικοινωνία μεταξύ μας, στις συνήθειες και στην καθημερινή μας ζωή, η «ΕΛΠΙΔΑ» δεν κάνει πίσω!

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σωματείου, της νέας γενιάς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» που πρωτοστάτησε στη δημιουργία του e-shop θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε κάθε έναν και κάθε μια που στήριξε την προσπάθειά μας, μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να χαρίζουμε ελπίδα στα παιδιά με καρκίνο!

Με την βοήθεια της τεχνολογίας συνεχίζουμε δυναμικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Επισκεφθείτε το e-shop μας για να προμηθευτείτε το Γούρι της ΕΛΠΙΔΑΣ, πρωτότυπα personalized είδη δώρων, τη σειρά “Cancer Care” αλλά και μια σειρά από νέα πρωτότυπα προϊόντα. 

Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου μάλιστα μπορείτε να προμηθευτείτε μια ποικιλία από είδη που αγαπήσατε με σημαντικές εκπτώσεις.

Με ένα μόνο κλικ στο eshop.elpida.org δείξτε έμπρακτα τη στήριξή σας στα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους και χαρίστε χαμόγελα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος διατίθενται εξολοκλήρου για την κάλυψη των αναγκών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top