Υπόθεση βιασμού 11χρονης: Στον ανακριτή ο προπονητής ιστιοπλοΐας

«Να πείτε στον πατέρα να ψάξει τι γίνεται σπίτι του»

Έφτασε στον Πειραιά νωρίς το πρωί ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας που συνελήφθη στη Σάμο για την υπόθεση βιασμού της 21χρονης αθλήτριας, όταν εκείνη ήταν 11 ετών. Από το λιμάνι, τον παρέλαβε αστυνομική κλούβα και τον οδήγησε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. 

Συνελήφθη ο προπονητής που κατηγορείται ότι βίασε την 11χρονη αθλήτρια

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους αν έχει να δηλώσει κάτι, απάντησε: «Να πείτε στον πατέρα να ψάξει τη μάνα του, τη γυναίκα του και την κόρη του, να ψάξει τι γίνεται σπίτι του». Ο 38χρονος προπονητής κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, όλα σε βαθμό κακουργήματος.

Ο κατηγορούμενος προπονητής έξω από την Ευελπίδων

Τα στόματα άνοιξαν μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία κατέθεσε ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν 20 ετών από αθλητικό παράγοντα. Την προκαταρκτική έρευνα διενεργεί ο εισαγγελέας, Νίκος Στεφανάτος.

Η 21χρονη σήμερα αθλήτρια έδωσε κατάθεση και με όσα προέκυψαν από τα λεγόμενά της, ζητήθηκε η σύλληψη του 38χρονου, ο οποίος διέμενε στη Σάμο, καθώς τα αδικήματα που φέρεται να έχει τελέσει δεν έχουν παραγραφεί. Καταθέσεις έδωαν και οι γονείς της νεαρής αθλήτριας.

«Σκόπευα να την παντρευτώ»

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι είχε σχέση με την ανήλικη και ότι σκόπευε να την παντρευτεί. Για αυτόν, δεν υπήρχε βιασμός καθώς όπως υποστηρίζει ήταν κάτι που ήθελαν και οι δύο.

«Δεν μπορώ να δεχτώ τη λέξη ''βιασμός'', γιατί βιασμός εγώ πιστεύω ότι είναι κάτι που γίνεται παρά τη θέληση του άλλου. Όταν υπάρχει κάτι αμοιβαίο, δε νομίζω ότι υπάρχει βιασμός. Απεναντίας, τα συναισθήματα που είχα και είχαν εκδηλωθεί και είχαμε συμφωνήσει ότι όταν θα μεγάλωνε λίγο ακόμα θα παντρευτούμε» είχε δηλώσει.

Μάλιστα υποστήριξε ότι το κορίτσι ήταν πολύ ώριμο και δεν το θεωρούσε κακό να το παντρευτεί μόλις μεγάλωνε λίγο. «Δηλαδή μια κοπέλα δεν μπορεί να παντρευτεί μικρή; Και σε πληροφορώ ότι από μία φτωχή οικογένεια υπάρχει μια τεράστια ωριμότητα. Τα παιδιά που προέρχονται από μία πολύ φτωχή οικογένεια είναι τα πιο ώριμα» είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top