Χανιά: Νεκρή μια γυναίκα μέσα σε σπίτι στα Μεσκλά

Για ανθρωποκτονία κάνει λόγο ο ιατροδικαστής - Αναζητείται ο σύντροφός της

αστυνομία

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές των Χανίων, μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής γυναίκας μέσα σε σπίτι στην περιοχή των Μεσκλών του Δήμου Πλατανιά.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 54χρονη γυναίκα βρέθηκε από μια φίλη της μέσα στο σπίτι της, μέσα σε λίμνη αίματος με τραύματα στον λαιμό. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία και η περιοχή αποκλείστηκε.

Δολοφονία Χαλκιόπουλο: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι κατηγορούμενοι

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, στον χώρο του εγκλήματος βρέθηκε ένα μαχαίρι, ενώ πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Τι είπε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης, έκανε λόγο για ανθρωποκτονία. «Βρέθηκαν κακώσεις από τέμνον όργανο στην εμπρόσθια τραχηλική και στις πλάγιες τραχηλικές χώρες του θύματος» είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Μπελιβάνη λόγω του ψύχους που επικρατεί, δεν ήταν δυνατόν να υπάρξει μια πρώτη ένδειξη για τον χρόνο θανάτου της 54χρονης, κάτι που αναμένεται να προκύψει μετά την διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Αναζητείται ο Νορβηγός σύντροφός της

Στο σημείο βρέθηκε και ο πρώην σύζυγό της, ο οποίος μίλησε με τους αστυνομικούς. Η γυναίκα μετά το διαζύγιο, συζούσε με έναν άνδρα με καταγωγή από τη Νορβηγία, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top