Δολοφονία Χαλκιόπουλο: Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι κατηγορούμενοι

Υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα μιας μεγάλης παρεξήγησης

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα, πήραν οι τρεις κατηγορούμενοι για τη ληστεία σε βάρος του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Χαλκιόπουλο, όπου έχασε τη ζωή του ο 90χρονος σύζυγος. 

Δολοφονία Αιτωλοακαρνανία: Ανιψιός και γείτονες οι δράστες

Οι τρεις κατηγορούμενοι, ο ανιψιός του άτυχου ζευγαριού και τα δύο αδέλφια, όλοι κάτοικοι του χωριού, κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας και διάπραξη ληστείας, με ιδιαίτερη σκληρότητα, από την οποία επήλθε ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου από ασφυξία, όπως είπε ο ιατροδικαστής.

Οι ίδιοι ωστόσο, όχι μόνο αρνούνται τα πάντα, αλλά θεωρούν ότι έπεσαν θύματα μιας μεγάλης παρεξήγησης. Όπως λένε, σε μια μικρή κοινωνία όπως είναι το Χαλκιόπουλο, οι σχέσεις των λιγοστών κατοίκων, πολύ εύκολα παρεξηγούνται και ποινικοποιούνται. Είπαν επίσης ότι, ουδέποτε ομολόγησαν προφορικά, ότι διέπραξαν τη ληστεία.

Οι αστυνομικοί ωστόσο έχουν την κατάθεση της ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αν και δεμένη επί πέντε μέρες, κατάφερε να επιζήσει και κατονόμασε τους τρεις, ως τους δράστες της δολοφονίας του άνδρα της. Οι αστυνομικοί περιμένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα, από τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι, αλλά και από ίχνη γενετικού υλικού, που εντοπίστηκαν, στον τόπο τις άγριας επίθεσης.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star του Σαββατοκύριακου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top